Welkom aan Lorri op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

1/9/2016
Welkom aan Lorri op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord We heten het bedrijf Lorri welkom op ons bedrijvenpark. Zij hebben hun 2 vestigingen, Lorri bvba in Wervik en Azerty bvba in Kuurne, samen gebracht en bieden nu de volledige range van zeefdruktoepassingen aan van op 1 lokatie.


Tijdens het groot verlof werden de zeefdrukactiviteiten van Lorri bvba samengebracht in Kuurne (Kongostraat 33). Voorheen was het bedrijf immers op 2 locaties - en 2 noemers (‘Lorri bvba’ en ‘Azerty nv’) - aan de slag.


Het oorspronkelijke Lorri bvba was in Wervik gevestigd. Hier waren de activiteiten verzameld die verband hielden met de bedrukking van textiel en promotieartikelen, terwijl in Kuurne alle vlakdrukactiviteiten waren samengebracht.

Sinds kort kan het gefuseerde Lorri bvba dus de volledige range aan zeefdruktoepassingen aanbieden vanuit één locatie.
In aanvulling biedt het bedrijf ook digitale druk aan en ook hier voor de meest diverse toepassingen”

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.