Welkom aan Lorri op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

1/9/2016
Welkom aan Lorri op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord We heten het bedrijf Lorri welkom op ons bedrijvenpark. Zij hebben hun 2 vestigingen, Lorri bvba in Wervik en Azerty bvba in Kuurne, samen gebracht en bieden nu de volledige range van zeefdruktoepassingen aan van op 1 lokatie.


Tijdens het groot verlof werden de zeefdrukactiviteiten van Lorri bvba samengebracht in Kuurne (Kongostraat 33). Voorheen was het bedrijf immers op 2 locaties - en 2 noemers (‘Lorri bvba’ en ‘Azerty nv’) - aan de slag.


Het oorspronkelijke Lorri bvba was in Wervik gevestigd. Hier waren de activiteiten verzameld die verband hielden met de bedrukking van textiel en promotieartikelen, terwijl in Kuurne alle vlakdrukactiviteiten waren samengebracht.

Sinds kort kan het gefuseerde Lorri bvba dus de volledige range aan zeefdruktoepassingen aanbieden vanuit één locatie.
In aanvulling biedt het bedrijf ook digitale druk aan en ook hier voor de meest diverse toepassingen”

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.