Welkom aan Lorri op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

1/9/2016
Welkom aan Lorri op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord We heten het bedrijf Lorri welkom op ons bedrijvenpark. Zij hebben hun 2 vestigingen, Lorri bvba in Wervik en Azerty bvba in Kuurne, samen gebracht en bieden nu de volledige range van zeefdruktoepassingen aan van op 1 lokatie.


Tijdens het groot verlof werden de zeefdrukactiviteiten van Lorri bvba samengebracht in Kuurne (Kongostraat 33). Voorheen was het bedrijf immers op 2 locaties - en 2 noemers (‘Lorri bvba’ en ‘Azerty nv’) - aan de slag.


Het oorspronkelijke Lorri bvba was in Wervik gevestigd. Hier waren de activiteiten verzameld die verband hielden met de bedrukking van textiel en promotieartikelen, terwijl in Kuurne alle vlakdrukactiviteiten waren samengebracht.

Sinds kort kan het gefuseerde Lorri bvba dus de volledige range aan zeefdruktoepassingen aanbieden vanuit één locatie.
In aanvulling biedt het bedrijf ook digitale druk aan en ook hier voor de meest diverse toepassingen”

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.