Uptown Tokio

2/9/2016
Uptown Tokio Alle leden en partners van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord worden vriendelijk uitgenodigd naar Uptown Tokio op woensdag 21 september om 18u30 bij Huis Van Wonterghem. Gratis VIP-kaarten te verkrijgen via de bedrijvenparkmanager!Per bedrijf, gevestigd op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en lid van de vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, worden 10 werknemers uitgenodigd voor een gratis toegang met Party Formule (ter waarde van 25 EUR).  
Vooraf inschrijven is verplicht en kan via annelies@kortrijk-noord.beUptown start vroeg om 18u30, na 21u geraak je er niet meer in, 
maar de party gaat door tot 1u00. Zodat u daags nadien opnieuw ‘fris-en-monter’ paraat kan zijn.DJ resident Fré zorgt voor een uitgelaten sfeer op de dansvloer met het beste van toen en nu.Meer info vind je op Facebook via deze PAGINA
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.