Ringshopping Kortrijk Noord opent 5 nieuwe winkels

9/9/2016
Ringshopping Kortrijk Noord opent 5 nieuwe winkels De komende maanden openen maar liefst vijf nieuwe winkels hun deuren in Ring Shopping Kortrijk. Zowel in fashion, horeca als in detailhandel komen er winkels bij.


Voor een snelle maar gezonde hap kan je binnenkort bij Youwok terecht. Dit nieuw wokconcept neemt de plaats in van Capoue, het voormalig koffie- en ijssalon op de eerste verdieping. Ook Alter Smoke kondigt deze maand zijn opening aan op de benedenverdieping. De keten verkoopt sinds enkele jaren kwaliteitsvolle e-sigaretten en vloeistoffen in België en Frankrijk. Half september start Concept Fashion met een pop-upverhaal. De multibrandstore met 14 vestigingen in Vlaanderen zal tot eind januari een groot deel van het pand innemen waar Delhaize vroeger gevestigd was. Op de eerste verdieping maakt Cook & Serve zijn opwachting eind oktober. Cook & Serve is een nieuw kook- en belevingsconcept met aandacht voor de betere kook en decoratiemerken. De winkel in Ring Shopping is meteen hun zesde vestiging. Belloya tenslotte, een nieuw en trendy modemerk voor real size vrouwen, opent in november op de bovenverdieping. Een artikel van Karel Cambien
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.