Ringshopping Kortrijk Noord opent 5 nieuwe winkels

9/9/2016
Ringshopping Kortrijk Noord opent 5 nieuwe winkels De komende maanden openen maar liefst vijf nieuwe winkels hun deuren in Ring Shopping Kortrijk. Zowel in fashion, horeca als in detailhandel komen er winkels bij.


Voor een snelle maar gezonde hap kan je binnenkort bij Youwok terecht. Dit nieuw wokconcept neemt de plaats in van Capoue, het voormalig koffie- en ijssalon op de eerste verdieping. Ook Alter Smoke kondigt deze maand zijn opening aan op de benedenverdieping. De keten verkoopt sinds enkele jaren kwaliteitsvolle e-sigaretten en vloeistoffen in België en Frankrijk. Half september start Concept Fashion met een pop-upverhaal. De multibrandstore met 14 vestigingen in Vlaanderen zal tot eind januari een groot deel van het pand innemen waar Delhaize vroeger gevestigd was. Op de eerste verdieping maakt Cook & Serve zijn opwachting eind oktober. Cook & Serve is een nieuw kook- en belevingsconcept met aandacht voor de betere kook en decoratiemerken. De winkel in Ring Shopping is meteen hun zesde vestiging. Belloya tenslotte, een nieuw en trendy modemerk voor real size vrouwen, opent in november op de bovenverdieping. Een artikel van Karel Cambien
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.