Maak je bedrijf bekend bij de ondernemers op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord!

13/10/2016
Maak je bedrijf bekend bij de ondernemers op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord! Jouw bedrijf introduceren bij de bedrijven van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord kan door sponsor te worden van het bedrijvenpark. Zo komt je logo op de website en heeft uw bedrijf recht op artikels in de nieuwsbrief van het bedrijvenpark die wordt gelezen door 3500 mensen.


Uw bedrijf bekend maken bij de ondernemers van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord kan door sponsor te worden van het Bedrijvenpark. Binnenkort komt 1 van de 12 sponsorplaatsen vrij. Geef een seintje aan de bedrijvenparkmanager (annelies@kortrijk-noord.be of telefonisch via 0495 23 80 50) en u kan onze volgende sponsor worden. MOGELIJKE FORMULES : BRONS : 1000 EUR per jaar 

-Uw logo met link naar uw website op onze website en op de nieuwsbrief
-Mogelijkheid tot het maken van reclame op de NoonWalks
-2 artikels per jaar in onze nieuwsbrief
ZILVER : 1500 EUR per jaar 

-Uw logo met link naar uw website op onze website en op de nieuwsbrief
-Mogelijkheid tot het maken van reclame op de NoonWalks
-4 artikels per jaar in onze nieuwsbrief
GOUD : minimum 2000 EUR

-pakket op maat te bespreken


NOTA : Bedrijven worden enkel aanvaard als sponsor indien er geen concurrerend bedrijf aanwezig is op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.