Maak je bedrijf bekend bij de ondernemers op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord!

13/10/2016
Maak je bedrijf bekend bij de ondernemers op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord! Jouw bedrijf introduceren bij de bedrijven van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord kan door sponsor te worden van het bedrijvenpark. Zo komt je logo op de website en heeft uw bedrijf recht op artikels in de nieuwsbrief van het bedrijvenpark die wordt gelezen door 3500 mensen.


Uw bedrijf bekend maken bij de ondernemers van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord kan door sponsor te worden van het Bedrijvenpark. Binnenkort komt 1 van de 12 sponsorplaatsen vrij. Geef een seintje aan de bedrijvenparkmanager (annelies@kortrijk-noord.be of telefonisch via 0495 23 80 50) en u kan onze volgende sponsor worden. MOGELIJKE FORMULES : BRONS : 1000 EUR per jaar 

-Uw logo met link naar uw website op onze website en op de nieuwsbrief
-Mogelijkheid tot het maken van reclame op de NoonWalks
-2 artikels per jaar in onze nieuwsbrief
ZILVER : 1500 EUR per jaar 

-Uw logo met link naar uw website op onze website en op de nieuwsbrief
-Mogelijkheid tot het maken van reclame op de NoonWalks
-4 artikels per jaar in onze nieuwsbrief
GOUD : minimum 2000 EUR

-pakket op maat te bespreken


NOTA : Bedrijven worden enkel aanvaard als sponsor indien er geen concurrerend bedrijf aanwezig is op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.