Aperitiefconcert op 27 november ten voordele van Linum Foundation

20/10/2016
Aperitiefconcert op 27 november ten voordele van Linum Foundation Sinds 2013 zet de Linum Foundation uit Kuurne zich als stichting actief in voor weesziekten. De Linum Foundation heeft als doel vooral kinderen en jonge mensen te helpen met één of andere vorm van weesziekte. Ook u en uw bedrijf kunnen hier een steentje in bijdragen.

 Weesziekten zijn zeldzame ziekten met weinig patiënten, die ernstig zijn en geldverslindende behandelingen vergen. Het schrijnende is dat onze sociale zekerheid niet voorziet in terugbetaling van deze behandelingen. Gezinnen die hiermee geconfronteerd worden moeten niet alleen optornen tegen het drama van de aandoening, maar dreigen ook nog financieel geruïneerd te worden. Zonder steun van buitenaf wordt zo’n scenario vaak een ramp.Het eerste project dat de Linum Foundation steunde was een Kuurnse student met een ernstige oogaandoening. 

Dit jaar helpen ze een gezin waarin een jongetje werd geboren zonder oor en gehoorbuis (microtie en agenese van de uitwendige gehoorgang)– de reconstructie kost hen veel geld en daarvan is bijna niets terug betaalbaar door het RIZIV.

 

Als we met de Linum Foundation, zij het beperkt, ons steentje kunnen bijdragen, dan is onze missie geslaagd.

WEBSITE : www.linumfoundation.net

 


Club15, een Serviceclub uit Zuid-West-Vlaanderen, organiseert op 27 november 2016 in de Kubox te Kuurne een aperitiefconcert (The Ed Sullivan Quartet) ten voordele van de Linum Foundation vzw.

 


Kaartenverkoop:    

David Christiaens – Bestuurslid Club15

                                           
GSM 0478/444025

Mail: davidchist@hotmail.com

 

Inkom: 30 EUR

 

www.facebook.com/club15kortrijk

 

Linum Foundation vzw
Vijverhoek 53
8520 Kuurne

www.linumfoundation.net

Tel. 056 35 92 94 – IBAN: BE11 7380 3822 0648

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.