Pas op voor virussen

8/11/2016
Pas op voor virussen Velen onder u krijgen dezer dagen mail binnen dat er een poging is gedaan om een pakket vanuit Nederland bij u af te leveren, maar dat u niet aanwezig was. U wordt vervolgens uitgenodigd een link te openen om een nieuwe levering te regelen. Wees voorzichtig en open de link niet. Dit gaat om een krachtig virus.
Zie artikel :

http://www.hln.be/hln/nl/4125/Internet/article/detail/2941292/2016/10/26/Tientallen-Limburgse-gedupeerden-dachten-pakje-te-ontvangen-maar-kregen-krachtig-computervirus.dhtml

Hieronder een voorbeeld van hoe de mail eruit ziet. Voor alle veiligheid hebben we de links verwijderd.


 

Vermaars Transport B.V.
nationale en internationale transportdiensten

 Geachte heer / mevrouw,

Op 4 november rond 12:00 heeft een van onze chauffeurs geprobeerd om een bestelling bij u af leveren volgens onderstaande specificatie.

Naam ontvanger 

LUBOLUX OIL 

Adres ontvanger 

Rozenstraat 6 

Postcode ontvanger 

9810 

Plaats ontvanger 

EKE 

Aantal colli 

Totaal gewicht 

2300 gram 


Door onbekende reden is het onze chauffeur niet gelukt om deze bestelling te bezorgen. Wij willen u verzoeken om een nieuwe afspraak te maken om alsnog deze levering te voltooien.

Om een nieuwe afspraak te maken dient u het afsprakenformulier dat automatisch voor u is gegenereerd van onze website te downloaden en in te vullen. U kunt dit formulier vervolgens mailen naar

 


Het is tevens mogelijk om de bestelling op een ander adres te laten bezorgen.

Het afsprakenformulier is te vinden op onze website:

Let op! het is alleen mogelijk om een nieuwe afspraak via het afsprakenformulier te maken. Het is niet mogelijk om telefonisch of op een andere manier een nieuwe afspraak te maken.


Met vriendelijke groet,

Ivonne Spreeuwenberg

 

Vermaars Transport B.V.
Karveelweg 678
6222NH Maastricht
The Netherlands

Tel: 088-38126975
Fax: 088-38126976
Email:

 

Disclaimer: De informatie in dit bericht, inclusief eventuele bijlage(s), is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Verstrekking aan en gebruik door anderen dan de geadresseerde is zonder toestemming niet toegestaan. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie in dit bericht.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.