Pas op voor virussen

8/11/2016
Pas op voor virussen Velen onder u krijgen dezer dagen mail binnen dat er een poging is gedaan om een pakket vanuit Nederland bij u af te leveren, maar dat u niet aanwezig was. U wordt vervolgens uitgenodigd een link te openen om een nieuwe levering te regelen. Wees voorzichtig en open de link niet. Dit gaat om een krachtig virus.
Zie artikel :

http://www.hln.be/hln/nl/4125/Internet/article/detail/2941292/2016/10/26/Tientallen-Limburgse-gedupeerden-dachten-pakje-te-ontvangen-maar-kregen-krachtig-computervirus.dhtml

Hieronder een voorbeeld van hoe de mail eruit ziet. Voor alle veiligheid hebben we de links verwijderd.


 

Vermaars Transport B.V.
nationale en internationale transportdiensten

 Geachte heer / mevrouw,

Op 4 november rond 12:00 heeft een van onze chauffeurs geprobeerd om een bestelling bij u af leveren volgens onderstaande specificatie.

Naam ontvanger 

LUBOLUX OIL 

Adres ontvanger 

Rozenstraat 6 

Postcode ontvanger 

9810 

Plaats ontvanger 

EKE 

Aantal colli 

Totaal gewicht 

2300 gram 


Door onbekende reden is het onze chauffeur niet gelukt om deze bestelling te bezorgen. Wij willen u verzoeken om een nieuwe afspraak te maken om alsnog deze levering te voltooien.

Om een nieuwe afspraak te maken dient u het afsprakenformulier dat automatisch voor u is gegenereerd van onze website te downloaden en in te vullen. U kunt dit formulier vervolgens mailen naar

 


Het is tevens mogelijk om de bestelling op een ander adres te laten bezorgen.

Het afsprakenformulier is te vinden op onze website:

Let op! het is alleen mogelijk om een nieuwe afspraak via het afsprakenformulier te maken. Het is niet mogelijk om telefonisch of op een andere manier een nieuwe afspraak te maken.


Met vriendelijke groet,

Ivonne Spreeuwenberg

 

Vermaars Transport B.V.
Karveelweg 678
6222NH Maastricht
The Netherlands

Tel: 088-38126975
Fax: 088-38126976
Email:

 

Disclaimer: De informatie in dit bericht, inclusief eventuele bijlage(s), is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Verstrekking aan en gebruik door anderen dan de geadresseerde is zonder toestemming niet toegestaan. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie in dit bericht.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.