Kerst bij 'het idee'

14/11/2016
Kerst bij 'het idee' Nu Halloween voorbij is, maken alle griezels en pompoenen plaats voor gezellige lichtjes en sfeervolle inrichting. Ook geschenkjes onder de kerstboom horen hierbij! Van kleine geschenkjes tot een prachtig pakket, wij zorgen ervoor dat jouw geef-moment eentje is om naar uit te kijken... Bestel tijdig jouw geschenken, zodat onze gebruikers tijd genoeg hebben om alles af te werken! Staat onze jaarlijkse Kerstmarkt op vrijdag 9 december (16u-21u) al genoteerd? Steeds een heel sfeervolle avond, en volop kans om ook dan jouw Kerstgeschenken uit te zoeken of af te halen. Ontdek al onze Kerstevenementen onderaan deze mailing!


Ontdek de geschenken van 'het idee' HIER.


KERSTMARKT 'de branding'  - vrijdag 9 december (16u-21u) 


Stip vrijdag 9 december zeker in je agenda aan , want dan gaat de jaarlijkse kerstmarkt van ‘de branding’ terug door. Gezelligheid, sfeer, geschenkjes, eten, drinken en ontmoeten... je vindt het allemaal die avond in de Ringlaan 30 in Heule!
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.