NoonTalk over Batterijopslag van zonne-energie voor KMO's

14/11/2016
NoonTalk over Batterijopslag van zonne-energie voor KMO's Investeren in zonne-energie blijft lonen. De nieuwste batterijtechnologieŽn laten toe meer van je zonnestroom zelf - en dus ook 's nachts - te verbruiken, wat een forse besparing kan opleveren. Op dinsdag 6 december om 12u15 verneemt u er alles over op de NoonTalk die doorgaat samen met de bedrijven van Bedrijvenpark Waregem Zuid.

Voor kleine en grote ondernemingen vergt de aankoop van energie een steeds toenemend budget.


Toch hebben vele bedrijven een vijftal jaar geleden geïinvesteerd in zonne-energie waardoor ze zelf bij zonnig weer een teveel aan energie in het net moeten injecteren. Op andere tijdstippen ligt het eigen verbruik hoger en dient stroom te worden aangekocht met inbegrip van toenemende netkosten. Door recente vooruitgang op het vlak van batterijetechnologie komt daar nu verandering in: batterijen laten toe meer van je zonnestroom zelf - en dus ook 's nachts - te verbruiken, wat een forse besparing kan opleveren.


Yuso, gevestigd op Bedrijvenpark Waregem Zuid, begeleidt KMO's bij de keuze voor een geoptimaliseerd opslagsysteem en co-financiert deze investering door de flexibele opslag in de stroommarkt in te zetten. 

LOCATIE NOONTALK: Bedrijvencentrum Regio Waregem, Kalkhoevestraat 1, WaregemINSCHRIJVEN : per mail naar annelies@anneliescorne.be - deelnemen aan deze infosessie kost 15 EUR per persoon. 

Er wordt een lichte lunch voorzien. 


www.yuso.be

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geÔnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.