NoonTalk over Batterijopslag van zonne-energie voor KMO's

14/11/2016
NoonTalk over Batterijopslag van zonne-energie voor KMO's Investeren in zonne-energie blijft lonen. De nieuwste batterijtechnologieŽn laten toe meer van je zonnestroom zelf - en dus ook 's nachts - te verbruiken, wat een forse besparing kan opleveren. Op dinsdag 6 december om 12u15 verneemt u er alles over op de NoonTalk die doorgaat samen met de bedrijven van Bedrijvenpark Waregem Zuid.

Voor kleine en grote ondernemingen vergt de aankoop van energie een steeds toenemend budget.


Toch hebben vele bedrijven een vijftal jaar geleden geïinvesteerd in zonne-energie waardoor ze zelf bij zonnig weer een teveel aan energie in het net moeten injecteren. Op andere tijdstippen ligt het eigen verbruik hoger en dient stroom te worden aangekocht met inbegrip van toenemende netkosten. Door recente vooruitgang op het vlak van batterijetechnologie komt daar nu verandering in: batterijen laten toe meer van je zonnestroom zelf - en dus ook 's nachts - te verbruiken, wat een forse besparing kan opleveren.


Yuso, gevestigd op Bedrijvenpark Waregem Zuid, begeleidt KMO's bij de keuze voor een geoptimaliseerd opslagsysteem en co-financiert deze investering door de flexibele opslag in de stroommarkt in te zetten. 

LOCATIE NOONTALK: Bedrijvencentrum Regio Waregem, Kalkhoevestraat 1, WaregemINSCHRIJVEN : per mail naar annelies@anneliescorne.be - deelnemen aan deze infosessie kost 15 EUR per persoon. 

Er wordt een lichte lunch voorzien. 


www.yuso.be

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.