NoonTalk over Batterijopslag van zonne-energie voor KMO's

14/11/2016
NoonTalk over Batterijopslag van zonne-energie voor KMO's Investeren in zonne-energie blijft lonen. De nieuwste batterijtechnologieën laten toe meer van je zonnestroom zelf - en dus ook 's nachts - te verbruiken, wat een forse besparing kan opleveren. Op dinsdag 6 december om 12u15 verneemt u er alles over op de NoonTalk die doorgaat samen met de bedrijven van Bedrijvenpark Waregem Zuid.

Voor kleine en grote ondernemingen vergt de aankoop van energie een steeds toenemend budget.


Toch hebben vele bedrijven een vijftal jaar geleden geïinvesteerd in zonne-energie waardoor ze zelf bij zonnig weer een teveel aan energie in het net moeten injecteren. Op andere tijdstippen ligt het eigen verbruik hoger en dient stroom te worden aangekocht met inbegrip van toenemende netkosten. Door recente vooruitgang op het vlak van batterijetechnologie komt daar nu verandering in: batterijen laten toe meer van je zonnestroom zelf - en dus ook 's nachts - te verbruiken, wat een forse besparing kan opleveren.


Yuso, gevestigd op Bedrijvenpark Waregem Zuid, begeleidt KMO's bij de keuze voor een geoptimaliseerd opslagsysteem en co-financiert deze investering door de flexibele opslag in de stroommarkt in te zetten. 

LOCATIE NOONTALK: Bedrijvencentrum Regio Waregem, Kalkhoevestraat 1, WaregemINSCHRIJVEN : per mail naar annelies@anneliescorne.be - deelnemen aan deze infosessie kost 15 EUR per persoon. 

Er wordt een lichte lunch voorzien. 


www.yuso.be

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.