Fietspad 2 richtingen op de Noordlaan + fietsoversteekplaats

24/11/2016
Fietspad 2 richtingen op de Noordlaan + fietsoversteekplaats Er werd onlangs een tweerichtingsfietspad gemarkeerd in de Noordlaan. Thv het kruispunt met de Industrielaan gaat het opnieuw over naar een eenrichtingsfietspad, dus moeten fietsers oversteken thv de fietsoversteek. Wij willen fietsers wijzen op gevaar bij het oversteken : Je hebt als fietser GEEN voorrang op deze wegmarkering. Je moet dus wachten totdat het verkeer is gepasseerd voordat je oversteekt. Laat je niet in verwarring brengen door een zebrapad dat voetgangers wel voorrang verleent. Zelfs al ligt de fietsoversteek vlak naast het zebrapad, als fietser heb je geen voorrang!

FietsoversteekplaatsWat?

Twee onderbroken strepen gevormd door witte vierkanten of parallellogrammen duiden een beveiligde fietsoversteekplaats aan. Een oversteekplaats geeft aan waar je de rijbaan moet oversteken om een fietspad aan de overkant van de straat te bereiken. Vaak worden fietsers via zo’n oversteekplaats van een enkelrichtingsfietspad naar een dubbelrichtingsfietspad aan de overkant van de straat geleid.Voor wie?

Deze oversteekplaats is voorbehouden voor fietsers en bromfietsen klasse A. Je bent als fietser bij het oversteken verplicht deze oversteekplaats te gebruiken.Geen voorrang!

Je hebt als fietser géén voorrang op deze wegmarkering. Je moet dus wachten totdat het verkeer is gepasseerd voordat je oversteekt. Laat je niet in verwarring brengen door een zebrapad dat voetgangers wel voorrang verleent. Zelfs al ligt de fietsoversteek vlak naast het zebrapad, als fietser heb je geen voorrang!

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.