8 - 9 december : E40 WORDT VOOR ÉÉN NACHT AFGESLOTEN

6/12/2016
8 - 9 december : E40 WORDT VOOR ÉÉN NACHT AFGESLOTEN In de nacht van 8 op 9 december sluit het Agentschap Wegen en Verkeer de E40 richting Brussel tussen knooppunt Zwijnaarde en de aansluiting met de B403/R4 in Merelbeke (complex 16) af. Naar aanleiding van werken aan een brugdek die binnenkort op dezelfde locatie gepland zijn, wordt er een seinbrug met een dynamisch signalisatiebord verplaatst. Om de hinder voor het verkeer te beperken wordt er ‘s avonds en ‘s nachts gewerkt.De dynamische signalisatie zal dienen om weggebruikers informatie te verschaffen, zoals bijvoorbeeld omleidingen bij ongevallen of werkzaamheden. Tijdens de werken maakt het Agentschap Wegen en Verkeer van de gelegenheid gebruik om ook de vaste signalisatie weg te nemen en kleine herstellingen uit te voeren in de afgesloten zones.

 

 

Om de werken vlot en veilig uit te voeren, wordt de E40 ter hoogte van de werken van 22u tot 5u volledig afgesloten. Ook de aansluitingen van de E17 naar de E40 en vanuit Kortrijk richting kust worden afgezet. Iedereen moet via de E17 richting Antwerpen tot aan knooppunt Destelbergen rijden en dan verder via de R4 richting E40 tot de aansluiting van de B403 met de E40 de route hernemen.

Terug

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.