8 - 9 december : E40 WORDT VOOR ÉÉN NACHT AFGESLOTEN

6/12/2016
8 - 9 december : E40 WORDT VOOR ÉÉN NACHT AFGESLOTEN In de nacht van 8 op 9 december sluit het Agentschap Wegen en Verkeer de E40 richting Brussel tussen knooppunt Zwijnaarde en de aansluiting met de B403/R4 in Merelbeke (complex 16) af. Naar aanleiding van werken aan een brugdek die binnenkort op dezelfde locatie gepland zijn, wordt er een seinbrug met een dynamisch signalisatiebord verplaatst. Om de hinder voor het verkeer te beperken wordt er ‘s avonds en ‘s nachts gewerkt.De dynamische signalisatie zal dienen om weggebruikers informatie te verschaffen, zoals bijvoorbeeld omleidingen bij ongevallen of werkzaamheden. Tijdens de werken maakt het Agentschap Wegen en Verkeer van de gelegenheid gebruik om ook de vaste signalisatie weg te nemen en kleine herstellingen uit te voeren in de afgesloten zones.

 

 

Om de werken vlot en veilig uit te voeren, wordt de E40 ter hoogte van de werken van 22u tot 5u volledig afgesloten. Ook de aansluitingen van de E17 naar de E40 en vanuit Kortrijk richting kust worden afgezet. Iedereen moet via de E17 richting Antwerpen tot aan knooppunt Destelbergen rijden en dan verder via de R4 richting E40 tot de aansluiting van de B403 met de E40 de route hernemen.

Terug

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.