Ondernemen Morgen : Een beleving voor ondernemers met toekomst

9/12/2016
Ondernemen Morgen : Een beleving voor ondernemers met toekomst Omdat het quasi onmogelijk is om alles op de voet te volgen, organiseert UNIZO Waregem een tweedaags event op 10 en 11 mei 2017 in Waregem expo. Het wordt een platform waar ondernemers op één plaats tal van inspiratie kunnen opdoen via sprekers, standhouders en collega-ondernemers. Welke evoluties zullen er binnen een periode van vijf jaar realiteit worden? Welke investeringen plan je in de nabije toekomst om hierin mee te gaan? Wat zit er aan te komen op vlak van kantoor, HR, logistiek en productie?
We beleven erg boeiende tijden. De technologie evolueert razendsnel. Menselijke gedragingen en handelingen veranderen aan hetzelfde tempo. Voor de ondernemer, van eenmanszaak tot KMO-bedrijfsleider, is dé grote uitdaging om net dat stapje voor te zijn.

Welke evoluties zullen er binnen een periode van vijf jaar realiteit worden? Welke investeringen plan je in de nabije toekomst om hierin mee te gaan? Wat zit er aan te komen op vlak van kantoor, HR, logistiek en productie?
Op deze vragen en nog zoveel meer wil ‘Ondernemen Morgen’ – over de provinciegrenzen heen - een antwoord bieden.Interesse om deel te nemen aan dit event als standhouder of bezoeker? Neem contact op via info@ondernemenmorgen.be.


FOLDER

INSCHRIJVINSFORMULIER 
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.