Ondernemen Morgen : Een beleving voor ondernemers met toekomst

9/12/2016
Ondernemen Morgen : Een beleving voor ondernemers met toekomst Omdat het quasi onmogelijk is om alles op de voet te volgen, organiseert UNIZO Waregem een tweedaags event op 10 en 11 mei 2017 in Waregem expo. Het wordt een platform waar ondernemers op één plaats tal van inspiratie kunnen opdoen via sprekers, standhouders en collega-ondernemers. Welke evoluties zullen er binnen een periode van vijf jaar realiteit worden? Welke investeringen plan je in de nabije toekomst om hierin mee te gaan? Wat zit er aan te komen op vlak van kantoor, HR, logistiek en productie?
We beleven erg boeiende tijden. De technologie evolueert razendsnel. Menselijke gedragingen en handelingen veranderen aan hetzelfde tempo. Voor de ondernemer, van eenmanszaak tot KMO-bedrijfsleider, is dé grote uitdaging om net dat stapje voor te zijn.

Welke evoluties zullen er binnen een periode van vijf jaar realiteit worden? Welke investeringen plan je in de nabije toekomst om hierin mee te gaan? Wat zit er aan te komen op vlak van kantoor, HR, logistiek en productie?
Op deze vragen en nog zoveel meer wil ‘Ondernemen Morgen’ – over de provinciegrenzen heen - een antwoord bieden.Interesse om deel te nemen aan dit event als standhouder of bezoeker? Neem contact op via info@ondernemenmorgen.be.


FOLDER

INSCHRIJVINSFORMULIER 
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.