RAVOTTEN OP HET SPEELPLEIN TIJDENS DE FEESTDAGEN

12/12/2016
RAVOTTEN OP HET SPEELPLEIN TIJDENS DE FEESTDAGEN Tijdens de kerstvakantie maken we tijd om gezellig samen te zijn met familie en vrienden. Tussen al het feesten door jeukt het voor de kinderen natuurlijk ook om (buiten) te spelen! Met speelpleinwerking Wasper worden tijdens de kerstvakantie afwisselende activiteiten voorzien. Hierbij houden we uiteraard rekening met het koude weer. Tijdens de kerstvakantie zijn er niet één maar twee weken speelpleinwerking! Je bent meer dan welkom op WARANDE van dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december EN van maandag 2 januari tot en met vrijdag 6 januari.

ALLE INFO VIA DEZE LINK
http://mailing.drk.be/t/ViewEmail/y/5587D3BA5CA22A9F/F4D23B2F771FAE20D3AB5F5EEC5F0895


NIEUWE PARKING EN HOOFDINGANG VANAF NU IN GEBRUIK: Ringlaan 30A, 8501 Heule 

Sinds begin november neemt speeldomein De Warande een deel van de nieuwe parking langs de Ringlaan in gebruik. Deze parking werd aangelegd door vzw WAAK - De Branding en deels gefinancierd door Stad Kortrijk. We raden alle bezoekers van de speelpleinwerking aan om dit deel van de nieuwe parking te gebruiken. 
Via de parking is er rechtstreekse toegang tot het speeldomein. 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.