RAVOTTEN OP HET SPEELPLEIN TIJDENS DE FEESTDAGEN

12/12/2016
RAVOTTEN OP HET SPEELPLEIN TIJDENS DE FEESTDAGEN Tijdens de kerstvakantie maken we tijd om gezellig samen te zijn met familie en vrienden. Tussen al het feesten door jeukt het voor de kinderen natuurlijk ook om (buiten) te spelen! Met speelpleinwerking Wasper worden tijdens de kerstvakantie afwisselende activiteiten voorzien. Hierbij houden we uiteraard rekening met het koude weer. Tijdens de kerstvakantie zijn er niet één maar twee weken speelpleinwerking! Je bent meer dan welkom op WARANDE van dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december EN van maandag 2 januari tot en met vrijdag 6 januari.

ALLE INFO VIA DEZE LINK
http://mailing.drk.be/t/ViewEmail/y/5587D3BA5CA22A9F/F4D23B2F771FAE20D3AB5F5EEC5F0895


NIEUWE PARKING EN HOOFDINGANG VANAF NU IN GEBRUIK: Ringlaan 30A, 8501 Heule 

Sinds begin november neemt speeldomein De Warande een deel van de nieuwe parking langs de Ringlaan in gebruik. Deze parking werd aangelegd door vzw WAAK - De Branding en deels gefinancierd door Stad Kortrijk. We raden alle bezoekers van de speelpleinwerking aan om dit deel van de nieuwe parking te gebruiken. 
Via de parking is er rechtstreekse toegang tot het speeldomein. 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.