G&V sponsort tweede nieuwe teambus voor wielerploeg Lotto-Soudal

22/12/2016
G&V sponsort tweede nieuwe teambus voor wielerploeg Lotto-Soudal Brandstoffensponsor G&V Energy Group schonk een tweede spiksplinternieuwe teambus met alle mogelijke comfort aan de wielerploeg Lotto-Soudal om de renners in optimale omstandigheden te verplaatsen. CEO Xavier overhandigde de sleutels officieel aan sportief manager Marc Sergeant en alle aanwezigen konden in primeur een kijkje nemen in de nieuwe Van Hool bus.

Gisteren vond in Paleis 12 van Brussel Expo naar jaarlijkse gewoonte de ploegvoorstelling voor komend seizoen van wielerploeg Lotto Soudal plaats, een wervelende show gepresenteerd door bekende gezichten Otto-Jan Ham en Valerie Theys.


Het WorldTour-team, damesteam en belofteteam voor 2017 werden uitvoerig voorgesteld aan het nieuwsgierige publiek.

Verwachtingen voor 2017, terugblik op 2016, voorstelling van nieuwe renners … iedere wielerliefhebber genoot van begin tot einde.

Dé verrassing van de avond was echter dat brandstoffensponsor G&V Energy Group een tweede spiksplinternieuwe teambus schonk met alle mogelijke comfort om de renners in optimale omstandigheden te verplaatsen.  CEO Xavier overhandigde de sleutels officieel aan sportief manager Marc Sergeant en alle aanwezigen konden in primeur een kijkje nemen in de nieuwe Van Hool bus.


Meer info?
www. caps.be  –  www.g-v.be  –  www.lottosoudal.be
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.