G&V sponsort tweede nieuwe teambus voor wielerploeg Lotto-Soudal

22/12/2016
G&V sponsort tweede nieuwe teambus voor wielerploeg Lotto-Soudal Brandstoffensponsor G&V Energy Group schonk een tweede spiksplinternieuwe teambus met alle mogelijke comfort aan de wielerploeg Lotto-Soudal om de renners in optimale omstandigheden te verplaatsen. CEO Xavier overhandigde de sleutels officieel aan sportief manager Marc Sergeant en alle aanwezigen konden in primeur een kijkje nemen in de nieuwe Van Hool bus.

Gisteren vond in Paleis 12 van Brussel Expo naar jaarlijkse gewoonte de ploegvoorstelling voor komend seizoen van wielerploeg Lotto Soudal plaats, een wervelende show gepresenteerd door bekende gezichten Otto-Jan Ham en Valerie Theys.


Het WorldTour-team, damesteam en belofteteam voor 2017 werden uitvoerig voorgesteld aan het nieuwsgierige publiek.

Verwachtingen voor 2017, terugblik op 2016, voorstelling van nieuwe renners … iedere wielerliefhebber genoot van begin tot einde.

Dé verrassing van de avond was echter dat brandstoffensponsor G&V Energy Group een tweede spiksplinternieuwe teambus schonk met alle mogelijke comfort om de renners in optimale omstandigheden te verplaatsen.  CEO Xavier overhandigde de sleutels officieel aan sportief manager Marc Sergeant en alle aanwezigen konden in primeur een kijkje nemen in de nieuwe Van Hool bus.


Meer info?
www. caps.be  –  www.g-v.be  –  www.lottosoudal.be
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.