G&V sponsort tweede nieuwe teambus voor wielerploeg Lotto-Soudal

22/12/2016
G&V sponsort tweede nieuwe teambus voor wielerploeg Lotto-Soudal Brandstoffensponsor G&V Energy Group schonk een tweede spiksplinternieuwe teambus met alle mogelijke comfort aan de wielerploeg Lotto-Soudal om de renners in optimale omstandigheden te verplaatsen. CEO Xavier overhandigde de sleutels officieel aan sportief manager Marc Sergeant en alle aanwezigen konden in primeur een kijkje nemen in de nieuwe Van Hool bus.

Gisteren vond in Paleis 12 van Brussel Expo naar jaarlijkse gewoonte de ploegvoorstelling voor komend seizoen van wielerploeg Lotto Soudal plaats, een wervelende show gepresenteerd door bekende gezichten Otto-Jan Ham en Valerie Theys.


Het WorldTour-team, damesteam en belofteteam voor 2017 werden uitvoerig voorgesteld aan het nieuwsgierige publiek.

Verwachtingen voor 2017, terugblik op 2016, voorstelling van nieuwe renners … iedere wielerliefhebber genoot van begin tot einde.

Dé verrassing van de avond was echter dat brandstoffensponsor G&V Energy Group een tweede spiksplinternieuwe teambus schonk met alle mogelijke comfort om de renners in optimale omstandigheden te verplaatsen.  CEO Xavier overhandigde de sleutels officieel aan sportief manager Marc Sergeant en alle aanwezigen konden in primeur een kijkje nemen in de nieuwe Van Hool bus.


Meer info?
www. caps.be  –  www.g-v.be  –  www.lottosoudal.be
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.