VRAAG NU SUBSIDIES VOOR DUURZAME MOBILITEIT AAN VIA HET PENDELFONDS

1/2/2017
VRAAG NU SUBSIDIES VOOR DUURZAME MOBILITEIT AAN VIA HET PENDELFONDS Ons woon-werkverkeer moet duurzamer. Dankzij het Pendelfonds kunnen bedrijven, overheden en andere instellingen in Kortrijk en Lendelede subsidies krijgen als ze het aandeel van de fiets en openbaar vervoer in het woon-werkverkeer doen stijgen. Binnen het projectteam Samen Slimmer naar het Werk vinden we het onze plicht u deze opportuniteit te melden en u indien nodig bij te staan met advies bij de opmaak van uw dossier.

VRAAG NU SUBSIDIES VOOR DUURZAME MOBILITEIT AAN VIA HET PENDELFONDS

Ons woon-werkverkeer moet duurzamer. Dankzij het Pendelfonds kunnen bedrijven, overheden en andere instellingen in Kortrijk en Lendelede subsidies krijgen als ze het aandeel van de fiets en openbaar vervoer in het woon-werkverkeer doen stijgen. Binnen het projectteam Samen Slimmer naar het Werk vinden we het onze plicht u deze opportuniteit te melden en u indien nodig bij te staan met advies bij de opmaak van uw dossier.


WAT 

Het Pendelfonds voorziet subsidies voor acties die duurzame mobiliteit promoten.

De subsidie bedraagt maximaal de helft van de kosten met een maximum van 200.000 euro.

De projectduur is maximaal 4 jaar.

WAARVOOR

- infrastructurele ingrepen zoals fietsenstallingen, oplaadpunten, douches, lockers ...
- aankoop en leasing van fietsen
- vergoedingen voor gebruik openbaar vervoer en fietsvergoedingen
- uitrusting voor fietsers
- communicatie en sensibilisering

VOOR WIE

Het Pendelfonds voorziet subsidies voor:

- bedrijven en andere private instellingen
- lokale overheden
- andere publieke instellingen in samenwerking met een private partner uit Lendelede en Kortrijk.

TIMING

13 februari 2017: deadline aanvraag dossiernummer (niet meer dan dat)

1 mei 2017 om 19 uur: deadline indienen subsidiedossier


MEER INFORMATIE

Het Pendelfonds is een initiatief van de Vlaamse overheid. Samen Slimmer Naar Het Werk is een gezamenlijk project van intercommunale Leiedal en Voka met de steun van het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen. Samen met de lokale besturen, de provincie en Unizo stimuleren we duurzame mobiliteitsoplossingen voor het woon-werkverkeer in Zuid-West-Vlaanderen.

Aurelie Van Obbergen, Leiedal, aurelie.vanobbergen@leiedal.be, tel. 056 24 16 16
Matthieu Marisse, Voka, matthieu.marisse@voka.be, tel. 056 23 50 64Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.