HET ONTBIJT MET DE BURGEMEESTER

4/2/2017
HET ONTBIJT MET DE BURGEMEESTER Om ondernemers en beleid dichter bij elkaar te brengen, organiseren UNIZO Kuurne en gemeente Kuurne samen “Het ontbijt met de burgemeester”.
         UNIZO KUURNE 

organiseert
HET ONTBIJT MET DE BURGEMEESTER


Beste collega ondernemer,

Om ondernemers en beleid dichter bij elkaar te brengen, organiseren UNIZO Kuurne en gemeente Kuurne samen “Het ontbijt met de burgemeester”.

Hoe gaat Kuurne om met zijn KMO-bedrijven? Hoe gaat de gemeente de ondernemers verder ondersteunen? Wat met het ondernemerschap in de gemeentelijke kern ten opzichte van de rand?

Tijdens 'Het ontbijt met de burgemeester' geeft burgemeester Francis Benoit een antwoord op al uw vragen. Ook Schepenen Johan Bossuyt (Economiel), Francis Watteeuw (Mobiliteit) en Ann Messelier (Planning Ruimtelijke Ordening) schuiven mee aan tafel.

UNIZO Kuurne staat mee in voor de koffie en staat u graag te woord over hun inspanningen om ondernemers nog beter  te ondersteunen

Schrijf hier in. 

Stel hier uw vraag aan de burgemeester of schepenen.

 

 

 

PROGRAMMA

  •  07u30   Onthaal met koffie
  •  07u45   Panelgesprek met burgemeester en schepenen
  •  08u15   Ontbijtbuffet (met het College van burgemeester en schepenen)
  •  09u30   Voorziene einde

PRAKTISCH

ANNULEREN

  • U kan tot 2 werkdagen voor het event annuleren via stef@st-michielsdrukkerij.be. 
  • Bij elke ongemelde afwezigheid na inschrijving wordt de
    deelnameprijs van 15 euro incl. BTW aangerekend. 


Met ondernemende groeten, 

UNIZO Kuurne

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geďnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.