HET ONTBIJT MET DE BURGEMEESTER

4/2/2017
HET ONTBIJT MET DE BURGEMEESTER Om ondernemers en beleid dichter bij elkaar te brengen, organiseren UNIZO Kuurne en gemeente Kuurne samen “Het ontbijt met de burgemeester”.
         UNIZO KUURNE 

organiseert
HET ONTBIJT MET DE BURGEMEESTER


Beste collega ondernemer,

Om ondernemers en beleid dichter bij elkaar te brengen, organiseren UNIZO Kuurne en gemeente Kuurne samen “Het ontbijt met de burgemeester”.

Hoe gaat Kuurne om met zijn KMO-bedrijven? Hoe gaat de gemeente de ondernemers verder ondersteunen? Wat met het ondernemerschap in de gemeentelijke kern ten opzichte van de rand?

Tijdens 'Het ontbijt met de burgemeester' geeft burgemeester Francis Benoit een antwoord op al uw vragen. Ook Schepenen Johan Bossuyt (Economiel), Francis Watteeuw (Mobiliteit) en Ann Messelier (Planning Ruimtelijke Ordening) schuiven mee aan tafel.

UNIZO Kuurne staat mee in voor de koffie en staat u graag te woord over hun inspanningen om ondernemers nog beter  te ondersteunen

Schrijf hier in. 

Stel hier uw vraag aan de burgemeester of schepenen.

 

 

 

PROGRAMMA

  •  07u30   Onthaal met koffie
  •  07u45   Panelgesprek met burgemeester en schepenen
  •  08u15   Ontbijtbuffet (met het College van burgemeester en schepenen)
  •  09u30   Voorziene einde

PRAKTISCH

ANNULEREN

  • U kan tot 2 werkdagen voor het event annuleren via stef@st-michielsdrukkerij.be. 
  • Bij elke ongemelde afwezigheid na inschrijving wordt de
    deelnameprijs van 15 euro incl. BTW aangerekend. 


Met ondernemende groeten, 

UNIZO Kuurne

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.