ALGEMENE VERGADERING BPKN OP 20 Februari

5/2/2017
ALGEMENE VERGADERING BPKN OP 20 Februari Algemene Vergadering Kortrijk Noord : Als lid of partner van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord vzw wordt u uitgenodigd op de Algemene Vergadering waar de belangrijkste punten omtrent de werking van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord worden besproken en toegelicht. 

Beste Ondernemer, 

  

Als lid of partner van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord vzw wordt u uitgenodigd op de Algemene Vergadering waar de belangrijkste punten omtrent de werking van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord worden besproken en toegelicht. 


De aanwezigheid van alle leden/partners is wenselijk. 


Om geldig te zijn moet 50% van de leden vertegenwoordigd zijn. Indien u als lid niet kan aanwezig zijn kan u een volmacht geven aan een ander lid van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

 

De vergadering wordt afgesloten met een receptie met hapjes waarbij U de gelegenheid krijgt nader kennis te maken met uw collega-ondernemers van ons Bedrijvenpark.

 

Per lid of partner kunnen twee deelnemers afgevaardigd worden. 

 

Deelname is gratis, inschrijven is verplicht. SCHRIJF IN VIA DEZE LINK

 

Maandag 20 februari 2017 om 18u30 

 

Agenda:

18u30 : Verwelkoming en ondertekenen ledenregister

18u50 : Inleiding door Voorzitter Kurt Ghekiere

18u55 : Overzicht werkjaar 2016

19u05 : Bespreking/goedkeuring rekeningen 2016 door Flamée & Partners

19u15 : Agenda en doelstellingen / Budget 2017 - Kwijting bestuurders 

19u20 : Wijziging statuten en huishoudelijk reglement - parkmanagement - (Her)benoeming bestuurders  

19u50 : Netwerkreceptie

 

Lokatie : 

Vzw De Branding - Waak 

Ringlaan 30

8501    Heule-Kortrijk

www.debranding-waakvzw.be 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.