AWARDS 2016 UITGEREIKT TIJDENS NIEUWJAARSRECEPTIE

5/2/2017
AWARDS 2016 UITGEREIKT TIJDENS NIEUWJAARSRECEPTIE Tijdens de nieuwjaarsreceptie voor Kuurnse bedrijven en handelaars van donderdag 26 jan 2017 in salons Vaernewijck werden de award's voor 2016 bekendgemaakt door de Burgemeester Francis Benoit.

Beste collega ondernemer,

Tijdens de nieuwjaarsreceptie voor Kuurnse bedrijven en handelaars van donderdag 26 jan 2017 in salons Vaernewijck werden de award's voor 2016 bekendgemaakt door de Burgemeester Francis Benoit.
 
Er zijn 3 categorieën uitgereikt:

  • Award voor de mooiste etalage (uitgereikt door het Braderiecomité)
  • Award voor Kuurnse versterkende onderneming (uitgereikt door Unizo)
  • Award voor bedrijf van het jaar (uitgereikt door Bedrijvenpark Kortrijk Noord)De award voor mooiste etalage, uitgereikt door het Braderiecomité (www.bra3.be) werd gewonnen 
door Lingerie Allure. Deze winkel bevindt zich in de Kerkstraat van Kuurne. 
De winnaar had een zeer verzorgde etalage met een passende feestelijke kleurkeuze. 
Een zeer aantrekkelijke etalage met een oordeelkunde opbouw waarbij het breed assortiment werd getoond.  
De etalage was bijzonder uitnodigend – verleidend om de zaak binnen te stappen.
De 2 andere genomineerden waren Optiek Devriese en zwangerschapskledij Entre Nous DeuxDe award voor Kuurne versterkende onderneming, uitgereikt door Unizo, werd gewonnen door 
TV HiFi Elektro Wynant Broekaert

De 2 overige genomineerden voor deze categorie waren:
Slagerij Sammy & Sherlyn en Immo Lys 

De Award wordt toegekend aan het bedrijf dat zich in Kuurne komt vestigen of een bestaande Kuurnse zaak die naar het centrum van de gemeente verhuist. Het kan ook een bestaande Kuurnse zaak zijn die een volledige renovatie heeft uitgevoerd.De award voor bedrijf van het jaar, uitgereikt door Bedrijvenpark Kortrijk Noord, werd gewonnen
door Interieur Bossuyt. De Award voor ‘Bedrijf van het jaar’ werd door het Bedrijvenpark Kortrijk Noord toegekend aan een bedrijf voor zijn:


  • frisse, gezonde en dynamische onderneming
  • Zeer mooi voorbeeld hoe een familie de derde generatie naar goed  en correct ondernemerschap loodste
  • Innoverend:   Het bedrijf zet en werkt trends uit in de retail
  • Het bedrijf spreekt niet van klanten maar contente mensen


PROFICIAT aan de winnaars !!


Met dank aan het Braderiecomite voor de sfeerbeelden, klik hier.Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.