Noontalk Cybercrime 16/03

23/2/2017
Fraudeurs worden alsmaar creatiever, professioneler en ze belagen steeds vaker bedrijven. Zowel eenmanszaken als kleine en grote ondernemingen. Dagelijks zijn er financiŽle slachtoffers van phishing, malware, factuurfraude, social engineering, enz. Hierbij worden soms geavanceerde technieken gebruikt. Bij deze LunchXposee krijgt u aan de hand van praktische voorbeelden een inzicht in hoe kan worden ingebroken in uw IT-systemen. Bert Bleuckx, hoofd van het Anti Cybercrime Team van de KBC-groep, informeert u op donderdag 16 maart tussen 12u15 en 13u45 over hoe u uw bedrijf tegen dergelijke misdaad kan beschermen.

De Heer Bert Bleuckx is diensthoofd van het Anti Cybercrime Team van de KBC-groep en leert u hoe deze fraudes precies in elkaar zitten en hoe u uw bedrijfsactiviteit kan beschermen.

Tijdstip : 12u15 tot 13u45

Er wordt een lichte lunch voorzien.

Kostprijs : Leden van BPKN betalen 16 EUR per persoon. Niet leden betalen 30 EUR.

Inschrijven is verplicht via secretariaat@kortrijk-noord.be en dit vòòr vrijdag 10 maart 2017. Annulatie is slechts mogelijk tot 48u voor de aanvang van de noontalk. Dit kan enkel per mail of telefonisch. Bij nadien annuleren of niet komen opdagen zal u toch uw inschrijving moeten betalen. 

Locatie : Bedrijven Centrum Harelbeke - Generaal Deprezstraat 2/050 - Harelbeke 

Deze noontalk wordt georganiseerd voor alle leden van BPKN, evenals leden van Bedrijvenpark Waregem Zuid en Harelbeke Zuid: ideaal om te netwerken!

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.