Bedrijvenpark Kortrijk-Noord stelt nieuw bestuur en nieuwe parkmanager voor

4/5/2017
Bedrijvenpark Kortrijk-Noord stelt nieuw bestuur en nieuwe parkmanager voor Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, gelegen op grondgebied Kortrijk en Kuurne, heeft een nieuwe bestuursploeg. Die wil een nieuwe wind laten waaien door het bedrijvenpark. Onder leiding van voorzitter Vincent Impe (links op de foto) zullen thematische commissies werken rond financiën & subsidies, mobiliteit & veiligheid, hr, communicatie en catering & events. Ze worden daarbij ondersteund door een nieuwe parkmanager: Joke Verbeke (rechts op de foto).

De nieuwe samenstelling van de raad van bestuur werd op 20 februari vastgelegd in een algemene vergadering. “In de daaropvolgende bijeenkomst van de raad van bestuur hebben we onze nieuwe koers uitgezet. Daarnaast werden in overleg de functies van alle bestuursleden bepaald. We zullen voortaan werken met thematische commissies”, vertelt voorzitter Vincent Impe.

De samenstelling van de nieuwe raad van bestuur en de thematische werkgroepen ziet er als volgt uit:

-Voorzitter: Vincent Impe
-Ondervoorzitters: Fred Vanderbeke en Peter Coopman
-Secretaris: Elke Feys
-Penning: Rik Bouckaert
-Commissie financiën en subsidies: Peter Coopman, Rik Bouckaert, Stan Callens
-Commissie mobiliteit & veiligheid: Fred Vanderbeke, James Heylen, Kathleen Verhelst, Lieven Berten, Rik Bouckaert
-Commissie hr: JP Tanghe, Saartje Vandewiele, Stan Callens, James Heylen
-Commissie communicatie: Saartje Vandewiele, Stan Callens, JP Tanghe, Elke Feys
-Commissie events: James Heylen, Elke Feys, Stijn Vanhauwaert, Frederick Mommerency


In de samenstelling van de raad van bestuur zijn ook 3 waarnemende mandaten voorzien voor respectievelijk Kuurne, Kortrijk en Leiedal.

 

Nieuwe bedrijvenparkmanager

Het nieuwe bestuur ging ook op zoek naar een nieuwe bedrijvenparkmanager. Daarvoor werd Joke Verbeke aangesteld. Zij is zaakvoerder van communicatiebureau Capone uit Kortrijk en heeft vanuit haar achtergrond veel affiniteit met het bedrijfsleven.

Het voltallige bestuur is enorm gemotiveerd om van BPKN een hechte community te maken waarin de wensen van de bedrijven centraal staan. Voorzitter Vincent Impe: “We gaan ervoor om een nieuwe wind te laten waaien op het bedrijvenpark, in dialoog met onze leden en de bestuurlijke instanties, met een open geest en in wederzijds respect en begrip.”


Contact

Parkmanager Joke Verbeke: 0470/66 60 60 - parkmanager@kortrijk-noord.be

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.