UNIZO Heule: Business Cafe in Muster

9/5/2017
UNIZO Heule: Business Cafe in Muster Unizo Heule blijft inspelen op de vraag van vele (grote en minder grote) ondernemingen, handelaars en zelfstandigen om ook in Heule te kunnen netwerken. Business Café Heule kende tot nu toe een groot succes: “Toffe contacten in een ongedwongen sfeer!” Het dertiende Business Café Heule vindt op donderdag 18 mei plaats in Muster.

Locatie

Muster, Stijn Streuvelslaan 45, Heule


Programma

19u30 Welkomstdrankje
19u45 Verwelkoming door de voorzitter


Gelieve uw aanwezigheid te melden bij Stan Callens (0475 92 70 77 of info@mailingman.be).


Unizo Heule vraagt voor dit event een bijdrage van € 10 p.p. voor Unizo- en Musterleden en € 15 p.p. voor niet-Unizo- en Musterleden, hapjes en drankjes inbegrepen.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.