UNIZO Heule: Business Cafe in Muster

9/5/2017
UNIZO Heule: Business Cafe in Muster Unizo Heule blijft inspelen op de vraag van vele (grote en minder grote) ondernemingen, handelaars en zelfstandigen om ook in Heule te kunnen netwerken. Business Café Heule kende tot nu toe een groot succes: “Toffe contacten in een ongedwongen sfeer!” Het dertiende Business Café Heule vindt op donderdag 18 mei plaats in Muster.

Locatie

Muster, Stijn Streuvelslaan 45, Heule


Programma

19u30 Welkomstdrankje
19u45 Verwelkoming door de voorzitter


Gelieve uw aanwezigheid te melden bij Stan Callens (0475 92 70 77 of info@mailingman.be).


Unizo Heule vraagt voor dit event een bijdrage van € 10 p.p. voor Unizo- en Musterleden en € 15 p.p. voor niet-Unizo- en Musterleden, hapjes en drankjes inbegrepen.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.