Bespaar samen met uw buren op uw energiefactuur!

11/5/2017
Bespaar samen met uw buren op uw energiefactuur! POM West-Vlaanderen, WVI en intercommunale Leiedal willen samen met u de CO2-uitstoot op bedrijventerreinen terugdringen door duurzame energieproductie en -technologieŽn te stimuleren. Dankzij het project BISEPS verlaagt u uw energiefactuur, zorgt u voor een duurzame energieproductie en werkt u aan een groener imago!De komende 3 jaar ondersteunt intercommunale Leiedal bedrijven in hun ambitie voor de realisatie van duurzame energieproductie. Europa geeft het project BISEPS een flinke duw in de rug door de financiering van een groot deel van de projectkosten. Binnen de regio Kortrijk gaat de aandacht vooral naar de bedrijven gelegen op de terreinen Kortrijk-Noord, Harelbeke-Zuid en Waregem-Zuid. Leiedal werkt daarvoor samen met POM West-Vlaanderen en de Universiteit van Gent.

Stap mee in dit project en geniet van een persoonlijke en professionele ondersteuning en dienstverlening!

Dit mag u van Leiedal verwachten:

-Het luistert naar de ambities van uw bedrijf.
-Het brengt de kansen voor energieoptimalisatie en duurzame energie voor uw bedrijf in kaart.
-Het introduceert u bij bedrijven met dezelfde ambities en potenties vb. rond warmtenetten, financieringsoplossingen voor zonnepanelen, windenergie, WKK,…
-Het voorziet een financiële tussenkomst in het voorbereidend studiewerk, zoals energiescans.
-Het helpt zorgen dat de plannen voor uw investering in duurzame energieproductie uitgevoerd geraken.
-Het communiceert over de initiatieven van uw bedrijf.

Kortom, Leiedal biedt u een begeleidingstraject aan met maximale ontzorging voor uw bedrijf.

 

Stap mee in dit project en geniet van de troeven van duurzame energie!

Door investering in koolstofarme technologieën maakt uw bedrijf meer energiewinst, schermt u zich af tegen ongecontroleerde prijsstijgingen, én draagt u bovendien bij aan de klimaatdoelstellingen.

 

Stap mee in dit project: wij analyseren uw mogelijkheden op basis van uw energieprofiel

Inzetten op energieoptimalisatie en duurzame energieproductie is maatwerk, en vereist dus de kennis van uw energieprofiel.

 

Mogen wij u daarom vragen deze vragenlijst in te vullen (gelieve uw verbruiksfacturen bij de hand te nemen!)?

Het is een eerste noodzakelijke stap die  ongeveer tien minuten in beslag neemt. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld. Leiedeal maakt op basis van uw input een analyse en neemt de komende maanden met u contact op om samen de vervolgstappen te bepalen.

 

Wenst u ondersteuning voor de invulling van de vragenlijst? Dan komt Leiedal langs bij uw bedrijf op de momenten die voor u het best passen, zodat het tijdsbeslag voor u of uw personeel minimaal blijft.

 

Vragen? Interesse? Gelieve deze te sturen naar carine.eeckhout@leiedal.be

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geÔnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.