BPKN-leden in het nieuws

12/5/2017
Onbekend is onbemind... dus introduceren we graag een nieuwe rubriek op de BPKN-website. Regelmatig geven we hier een overzicht van bedrijven op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord die om één of andere reden het nieuws haalden.

Bouwplannen Linum Europe on hold door zeldzame kuifleeuwerik

Het Kuurnse familiebedrijf Linum Europe NV staat gepland om samen met zusterbedrijf Plasti-Bac eind 2018 naar een nieuwe site in de Pieter Verhaeghestraat Kortrijk-Noord II te verhuizen. De bouwplannen liggen echter tot 30 juni 2017 stil. Een kuifleeuwerik heeft zich op het terrein genesteld en zal daar vermoedelijk broeden. De beschermde broedvogel is een ernstig bedreigde soort, waardoor het Kuurnse gemeentebestuur, in samenspraak met de Intercommunale Leiedal en het milieuadviesbureau, erop wijzen om verstoring tijdens de broedperiode te vermijden. Lees hier alles over de kuifleeuwerik.


Sentinel Kinetic Advance valt nog maar eens in de prijzen 

Op 20 april won de Sentinel Kinetic Advance van Ventilair Group de award voor 'Domestic Ventilation Product of the Year' tijdens de H&V News Awards 2017 in het Verenigd Koninkrijk. Dankzij bepaalde features zoals baanbrekende indienststelling en ingebruikname via een app, zorgt de Advance voor sterke prestaties met vergemakkelijkte inbedrijfsstelling. Zo wint de installateur tijd op de werf. Die generatie warmteterugwinningsunits zijn niet alleen energie-efficiënt (tot 85%), ze zijn ook zeer stil. Meer weten?


Ook een nieuwtje te melden?

Stuur het naar parkmanager@kortrijk-noord.be!

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.