BPKN-leden in het nieuws

12/5/2017
Onbekend is onbemind... dus introduceren we graag een nieuwe rubriek op de BPKN-website. Regelmatig geven we hier een overzicht van bedrijven op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord die om één of andere reden het nieuws haalden.

Bouwplannen Linum Europe on hold door zeldzame kuifleeuwerik

Het Kuurnse familiebedrijf Linum Europe NV staat gepland om samen met zusterbedrijf Plasti-Bac eind 2018 naar een nieuwe site in de Pieter Verhaeghestraat Kortrijk-Noord II te verhuizen. De bouwplannen liggen echter tot 30 juni 2017 stil. Een kuifleeuwerik heeft zich op het terrein genesteld en zal daar vermoedelijk broeden. De beschermde broedvogel is een ernstig bedreigde soort, waardoor het Kuurnse gemeentebestuur, in samenspraak met de Intercommunale Leiedal en het milieuadviesbureau, erop wijzen om verstoring tijdens de broedperiode te vermijden. Lees hier alles over de kuifleeuwerik.


Sentinel Kinetic Advance valt nog maar eens in de prijzen 

Op 20 april won de Sentinel Kinetic Advance van Ventilair Group de award voor 'Domestic Ventilation Product of the Year' tijdens de H&V News Awards 2017 in het Verenigd Koninkrijk. Dankzij bepaalde features zoals baanbrekende indienststelling en ingebruikname via een app, zorgt de Advance voor sterke prestaties met vergemakkelijkte inbedrijfsstelling. Zo wint de installateur tijd op de werf. Die generatie warmteterugwinningsunits zijn niet alleen energie-efficiënt (tot 85%), ze zijn ook zeer stil. Meer weten?


Ook een nieuwtje te melden?

Stuur het naar parkmanager@kortrijk-noord.be!

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.