Werken in de Noordlaan

15/5/2017
Werken in de Noordlaan Binnenkort wordt de bypass voor vrachtwagens in de Noordlaan aangepast: de invoegstrook wordt er verlengd. De werken zullen gefaseerd verlopen tussen 12 juni en 14 juli.

De eerste fase loopt tot eind 30 juni, de tweede fase tot 14 juli. Zodra die beschikbaar zijn, zullen we de signalisatieplannen verspreiden. 

Vanaf 1 juni zal de onderaannemer Norré-Behaeghel werfinfo borden plaatsen om de werken aan te kondigen. Voor de fietsers wordt er extra signalisatie voorzien.

We houden u op de hoogte!

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.