Werken in de Noordlaan

15/5/2017
Werken in de Noordlaan Binnenkort wordt de bypass voor vrachtwagens in de Noordlaan aangepast: de invoegstrook wordt er verlengd. De werken zullen gefaseerd verlopen tussen 12 juni en 14 juli.

De eerste fase loopt tot eind 30 juni, de tweede fase tot 14 juli. Zodra die beschikbaar zijn, zullen we de signalisatieplannen verspreiden. 

Vanaf 1 juni zal de onderaannemer Norré-Behaeghel werfinfo borden plaatsen om de werken aan te kondigen. Voor de fietsers wordt er extra signalisatie voorzien.

We houden u op de hoogte!

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.