Vleesgroothandel Christophe Demuynck schakelde BPKN in

15/5/2017
Vleesgroothandel Christophe Demuynck verhuisde onlangs naar Kortrijk-Noord. Dat gebeurde in het weekend, op een moment dat er een vinkenzetting plaatsvond in de Noordlaan. De vzw BPKN nam haar rol op en volgde alles van nabij op.

Op zaterdag 13 en zondag 14 mei verhuisde de firma Christophe Demuynck naar de nieuwe locatie in de Noordlaan. Het bedrijf maakte zich zorgen over de vinkenzettingen die op beide voormiddagen zouden plaatsvinden, en contacteerde vzw BPKN.

De commissie mobiliteit en de parkmanager van BPKN contacteerden de burgemeester, die op zijn beurt contact opnam met de politie en beide vinkenmaatschappijen. Het bedrijf kon de verhuis laten doorgaan en de vinkenzettingen konden ook plaatsvinden.

Om een langetermijnoplossing te vinden voor zowel de bedrijven die in het weekend actief zijn, als voor de vinkenzetters, bekijkt BPKN verder met het Kuurns gemeentebestuur wat op lange termijn de beste locatie is voor de vinkenzettingen.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.