Vleesgroothandel Christophe Demuynck schakelde BPKN in

15/5/2017
Vleesgroothandel Christophe Demuynck verhuisde onlangs naar Kortrijk-Noord. Dat gebeurde in het weekend, op een moment dat er een vinkenzetting plaatsvond in de Noordlaan. De vzw BPKN nam haar rol op en volgde alles van nabij op.

Op zaterdag 13 en zondag 14 mei verhuisde de firma Christophe Demuynck naar de nieuwe locatie in de Noordlaan. Het bedrijf maakte zich zorgen over de vinkenzettingen die op beide voormiddagen zouden plaatsvinden, en contacteerde vzw BPKN.

De commissie mobiliteit en de parkmanager van BPKN contacteerden de burgemeester, die op zijn beurt contact opnam met de politie en beide vinkenmaatschappijen. Het bedrijf kon de verhuis laten doorgaan en de vinkenzettingen konden ook plaatsvinden.

Om een langetermijnoplossing te vinden voor zowel de bedrijven die in het weekend actief zijn, als voor de vinkenzetters, bekijkt BPKN verder met het Kuurns gemeentebestuur wat op lange termijn de beste locatie is voor de vinkenzettingen.

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.