Vleesgroothandel Christophe Demuynck schakelde BPKN in

15/5/2017
Vleesgroothandel Christophe Demuynck verhuisde onlangs naar Kortrijk-Noord. Dat gebeurde in het weekend, op een moment dat er een vinkenzetting plaatsvond in de Noordlaan. De vzw BPKN nam haar rol op en volgde alles van nabij op.

Op zaterdag 13 en zondag 14 mei verhuisde de firma Christophe Demuynck naar de nieuwe locatie in de Noordlaan. Het bedrijf maakte zich zorgen over de vinkenzettingen die op beide voormiddagen zouden plaatsvinden, en contacteerde vzw BPKN.

De commissie mobiliteit en de parkmanager van BPKN contacteerden de burgemeester, die op zijn beurt contact opnam met de politie en beide vinkenmaatschappijen. Het bedrijf kon de verhuis laten doorgaan en de vinkenzettingen konden ook plaatsvinden.

Om een langetermijnoplossing te vinden voor zowel de bedrijven die in het weekend actief zijn, als voor de vinkenzetters, bekijkt BPKN verder met het Kuurns gemeentebestuur wat op lange termijn de beste locatie is voor de vinkenzettingen.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.