POM West-Vlaanderen organiseert ophaalronde voor KGA

22/5/2017
POM West-Vlaanderen organiseert ophaalronde voor KGA Het Klein Gevaarlijk Afval (KGA) van West-Vlaamse bedrijven wordt periodiek opgehaald via een gezamenlijke actie van de POM West-Vlaanderen. Met KGA worden lege verfpotten, olieresten, chemicaliën, oude TL-lampen, spuitbussen, brandblussers, enzovoort bedoeld. Tussen maandag 12 juni en vrijdag 16 juni kunt u uw KGA opnieuw aan een voordelige prijs laten ophalen.De ophaalronde is een actie voor West-Vlaamse bedrijven, zowel kmo's als industrie. Het is niet de bedoeling om met deze actie productieafval op te halen. Daarom worden de hoeveelheden beperkt.

Wanneer komt men langs voor de ophaalronde? Hoe moet ik mijn afval aanbieden? Het antwoord op die vragen vindt u terug bij de veelgestelde vragen

Alle informatie en prijzen vindt u op www.pomwvl.be/kga. Wilt u deelnemen? Vul dan het ophaalformulier in voor donderdag 8 juni 2017.
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.