POM West-Vlaanderen organiseert ophaalronde voor KGA

22/5/2017
POM West-Vlaanderen organiseert ophaalronde voor KGA Het Klein Gevaarlijk Afval (KGA) van West-Vlaamse bedrijven wordt periodiek opgehaald via een gezamenlijke actie van de POM West-Vlaanderen. Met KGA worden lege verfpotten, olieresten, chemicaliën, oude TL-lampen, spuitbussen, brandblussers, enzovoort bedoeld. Tussen maandag 12 juni en vrijdag 16 juni kunt u uw KGA opnieuw aan een voordelige prijs laten ophalen.De ophaalronde is een actie voor West-Vlaamse bedrijven, zowel kmo's als industrie. Het is niet de bedoeling om met deze actie productieafval op te halen. Daarom worden de hoeveelheden beperkt.

Wanneer komt men langs voor de ophaalronde? Hoe moet ik mijn afval aanbieden? Het antwoord op die vragen vindt u terug bij de veelgestelde vragen

Alle informatie en prijzen vindt u op www.pomwvl.be/kga. Wilt u deelnemen? Vul dan het ophaalformulier in voor donderdag 8 juni 2017.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.