Designregio Kortrijk zoekt bedrijven voor het 5X5-programma

19/5/2017
Designregio Kortrijk zoekt bedrijven voor het 5X5-programma Is jouw onderneming klaar voor een volgende stap in groei? Wil je dankzij een nieuw product of dienst een nieuwe markt betreden? Wil je met een nieuwe innovatie je sector verbazen. Designregio Kortrijk biedt 5 ondernemingen uit de regio Kortrijk-Roeselare-Ieper-Tielt opnieuw de kans om samen met een ontwerpersduo een nieuw product of dienst te ontwikkelen en te presenteren op BiŽnnale Interieur 2018.Steeds meer bedrijven geven productontwikkeling, creatie en innovatie een vaste plaats in hun strategie. Door producten of diensten te ontwikkelen met een hoge toegevoegde waarde kunnen ze zich onderscheiden en een voorsprong nemen.

Designregio Kortrijk biedt binnen het 5X5
®-programma vijf ondernemingen uit de regio Kortrijk-Roeselare-Ieper-Tielt de kans om een designersduo in te schakelen. Gedurende ruim een jaar denken een topdesigner en een jong ontwerptalent op een onderbouwde manier mee over nieuwe producten of diensten.

De onderneming en de ontwerpers volgen hiervoor de zogenaamde 5X5
®-methodiek, waarbij de verschillende aspecten van productontwikkeling uitvoerig aan bod komen.
 
Designregio Kortrijk komt substantieel tussen in de ontwerpkosten en ondersteunt het hele traject, van een eerste idee tot het lanceren van het product. Het einddoel is dus niet zomaar om een nieuw product of dienst te ontwerpen, maar ook om dit voor het eerst aan het grote publiek te tonen op de Biënnale Interieur 2018 en om het product effectief op de markt te brengen.


Klik hier voor meer resultaten van de voorgaande succesvolle edities! 

Infosessie op woensdag 31 mei

Op woensdagavond 31 mei nodigen we geïnteresseerde ondernemers en ontwerpers uit voor een infosessie met getuigenis door Eddy Teerlynck en Els Viaene van Vika. U bent om 18.00 u. bij Voka West-Vlaanderen (President Kennedylaan 9A in Kortrijk). 

Schrijf hier in voor de infosessie.

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geÔnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.