Designregio Kortrijk zoekt bedrijven voor het 5X5-programma

19/5/2017
Designregio Kortrijk zoekt bedrijven voor het 5X5-programma Is jouw onderneming klaar voor een volgende stap in groei? Wil je dankzij een nieuw product of dienst een nieuwe markt betreden? Wil je met een nieuwe innovatie je sector verbazen. Designregio Kortrijk biedt 5 ondernemingen uit de regio Kortrijk-Roeselare-Ieper-Tielt opnieuw de kans om samen met een ontwerpersduo een nieuw product of dienst te ontwikkelen en te presenteren op BiŽnnale Interieur 2018.Steeds meer bedrijven geven productontwikkeling, creatie en innovatie een vaste plaats in hun strategie. Door producten of diensten te ontwikkelen met een hoge toegevoegde waarde kunnen ze zich onderscheiden en een voorsprong nemen.

Designregio Kortrijk biedt binnen het 5X5
®-programma vijf ondernemingen uit de regio Kortrijk-Roeselare-Ieper-Tielt de kans om een designersduo in te schakelen. Gedurende ruim een jaar denken een topdesigner en een jong ontwerptalent op een onderbouwde manier mee over nieuwe producten of diensten.

De onderneming en de ontwerpers volgen hiervoor de zogenaamde 5X5
®-methodiek, waarbij de verschillende aspecten van productontwikkeling uitvoerig aan bod komen.
 
Designregio Kortrijk komt substantieel tussen in de ontwerpkosten en ondersteunt het hele traject, van een eerste idee tot het lanceren van het product. Het einddoel is dus niet zomaar om een nieuw product of dienst te ontwerpen, maar ook om dit voor het eerst aan het grote publiek te tonen op de Biënnale Interieur 2018 en om het product effectief op de markt te brengen.


Klik hier voor meer resultaten van de voorgaande succesvolle edities! 

Infosessie op woensdag 31 mei

Op woensdagavond 31 mei nodigen we geïnteresseerde ondernemers en ontwerpers uit voor een infosessie met getuigenis door Eddy Teerlynck en Els Viaene van Vika. U bent om 18.00 u. bij Voka West-Vlaanderen (President Kennedylaan 9A in Kortrijk). 

Schrijf hier in voor de infosessie.

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.