De werken aan de bypass in de Noordlaan zijn gestart

29/5/2017
De bypass ter hoogte van de toegangspoort van het bedrijvenpark Kortrijk-Noord wordt verbreed om de veiligheid te verbeteren. Daardoor hebben vrachtwagens een ruimere invoegstrook en worden minder gevaarlijke situaties gecreŽerd in samenhang met andere verkeer. Op 12 juni startte AWV met de werken ter hoogte van Barco en de Pradosite op het bedrijvenpark. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, verlopen de werken in de Noordlaan gefaseerd.

Fase 1: 12 juni-30 juni - Bypass volledig afgesloten

 

  • Het verkeer van de Noordlaan (kant Barco) naar de Noordlaan (kant Prado) wordt omgeleid via de R8-Heirweg-R8
  • Het verkeer komende van de R8 van Heule wordt omgeleid via de Heriweg/R8
  • Het verkeer van de R8 richting Heule kan de Noordlaan ten allen tijde inrijden
  • Fietsverkeer wordt via extra signalisatie van het autoverkeer gescheiden

Werken fase 1


Fase 2: 30 juni-21 juli - beperkte hinder

 

Werken fase 2 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.