De werken aan de bypass in de Noordlaan zijn gestart

29/5/2017
De bypass ter hoogte van de toegangspoort van het bedrijvenpark Kortrijk-Noord wordt verbreed om de veiligheid te verbeteren. Daardoor hebben vrachtwagens een ruimere invoegstrook en worden minder gevaarlijke situaties gecreëerd in samenhang met andere verkeer. Op 12 juni startte AWV met de werken ter hoogte van Barco en de Pradosite op het bedrijvenpark. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, verlopen de werken in de Noordlaan gefaseerd.

Fase 1: 12 juni-30 juni - Bypass volledig afgesloten

 

  • Het verkeer van de Noordlaan (kant Barco) naar de Noordlaan (kant Prado) wordt omgeleid via de R8-Heirweg-R8
  • Het verkeer komende van de R8 van Heule wordt omgeleid via de Heriweg/R8
  • Het verkeer van de R8 richting Heule kan de Noordlaan ten allen tijde inrijden
  • Fietsverkeer wordt via extra signalisatie van het autoverkeer gescheiden

Werken fase 1


Fase 2: 30 juni-21 juli - beperkte hinder

 

Werken fase 2 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.