Hinder door herstellingswerken op R8 buitenring tussen Heule en Gullegem

26/5/2017
Vanaf maandag 29 mei worden herstellingswerken aan het betonnen wegdek uitgevoerd op de R8 buitenring in Kortrijk. De plaatselijke herstellingswerken worden uitgevoerd op het trage rijvak van de R8 buitenring. De werfzone start vlak na de afrit van het complex nr. 8 Heule en stopt vlak voor de oprit van het complex nr. 9 Gullegem. De slechte stukken wegdek worden plaatselijk opgebroken en hersteld met snelhardende beton.

Tijdens de werken zal de buitenring van de R8 volledig afgesloten zijn en wordt het verkeer richting de A19 met behulp van een doorsteek over één rijstrook naar de R8 binnenring geleid. Het verkeer richting Kuurne op de binnenring moet dan ook over één rijstrook rijden.


De oprit van de 3 zijstraten van het complex nr. 8 Heule (Gullegemstraat, Steenstraat en Mellestraat) richting A19 van de R8 buitenring worden afgesloten en het verkeer moet oprijden via de R8 binnenring richting Kuurne om ter hoogte van de Noordlaan (aan de industriezone Kuurne) te draaien en terug via de R8 buitenring naar de A19 te rijden. De afrit van het complex nr. 9 Gullegem (Oude Ieperstraat) op de buitenring is ook afgesloten. Het verkeer zit daar immers nog op de binnenring. De omleiding verloopt via een keerbeweging aan het eerstvolgende complex nr. 11 Bissegem. De oprit van het complex nr. 9 Gullegem richting A19 van de R8 buitenring blijft wel open. 

Indien het weer gunstig blijft, moeten de werken tegen vrijdagavond 16 juni afgerond zijn.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.