Hinder door herstellingswerken op R8 buitenring tussen Heule en Gullegem

26/5/2017
Vanaf maandag 29 mei worden herstellingswerken aan het betonnen wegdek uitgevoerd op de R8 buitenring in Kortrijk. De plaatselijke herstellingswerken worden uitgevoerd op het trage rijvak van de R8 buitenring. De werfzone start vlak na de afrit van het complex nr. 8 Heule en stopt vlak voor de oprit van het complex nr. 9 Gullegem. De slechte stukken wegdek worden plaatselijk opgebroken en hersteld met snelhardende beton.

Tijdens de werken zal de buitenring van de R8 volledig afgesloten zijn en wordt het verkeer richting de A19 met behulp van een doorsteek over één rijstrook naar de R8 binnenring geleid. Het verkeer richting Kuurne op de binnenring moet dan ook over één rijstrook rijden.


De oprit van de 3 zijstraten van het complex nr. 8 Heule (Gullegemstraat, Steenstraat en Mellestraat) richting A19 van de R8 buitenring worden afgesloten en het verkeer moet oprijden via de R8 binnenring richting Kuurne om ter hoogte van de Noordlaan (aan de industriezone Kuurne) te draaien en terug via de R8 buitenring naar de A19 te rijden. De afrit van het complex nr. 9 Gullegem (Oude Ieperstraat) op de buitenring is ook afgesloten. Het verkeer zit daar immers nog op de binnenring. De omleiding verloopt via een keerbeweging aan het eerstvolgende complex nr. 11 Bissegem. De oprit van het complex nr. 9 Gullegem richting A19 van de R8 buitenring blijft wel open. 

Indien het weer gunstig blijft, moeten de werken tegen vrijdagavond 16 juni afgerond zijn.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.