Kom op 9 juni naar de NoonWalk bij AirSofteXperience

30/5/2017
Kom op 9 juni naar de NoonWalk bij AirSofteXperience Je merkte het al: in de Industrielaan 10 is sinds kort AirSofteXperience gevestigd. AirSoft is een veldslag simulatiesport waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen om missie(s) te volbrengen. Nieuwsgierig? Vrijdagmiddag 9 juni organiseren we er een NoonWalk!Wat is Airsoft?

Bij Airsoft wordt gebruikgemaakt van replica’s van bestaande wapens. Airsoft wordt met plastic balletjes van 6 mm gespeeld. De balletjes worden afgevuurd via Automatic Electric Guns, die gebruikmaken van een oplaadbare batterij. Dankzij de verschillende disciplines is Airsoft heel aantrekkelijk voor zowel ervaren schutters, beginnelingen en jongeren. 

AirSofteXperience in de Industrielaan beschikt over een indoor hall van 1.500 vierkante meter met oneindig veel hindernissen en de modernste uitrusting. Je kan er terecht voor een uitstapje met vrienden of voor een teambuildingactiviteit.


NoonWalk op vrijdag 9 juni

Op vrijdagmiddag 9 juni zijn we bij AirSofteXperience te gast. Je kunt er dan terecht voor een gezellige, zomerse editie van de vertrouwde formule van de NoonWalk! Frituur Bossuwé zorgt voor een lekkere hap voor de democratische prijs van 5 euro, de vzw BPKN voor een stuk fruit en drankjes en het gastbedrijf voor een dessertje.


Praktisch

AirSofteXperience, Industrielaan 10, Kuurne
Vrijdag 9 juni, van 12.00 tot 13.00 u.
Catering:
-5 euro per persoon voor frietjes met vlees en saus (frituur Bossuwé)
-drankjes en fruit aangeboden door BPKN
-ijsje aangeboden door AirSofteXperience

Inschrijven is niet nodig. Meer info? parkmanager@kortrijk-noord.be


Met de medewerking van

Bossuwé
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.