Kom op 9 juni naar de NoonWalk bij AirSofteXperience

30/5/2017
Kom op 9 juni naar de NoonWalk bij AirSofteXperience Je merkte het al: in de Industrielaan 10 is sinds kort AirSofteXperience gevestigd. AirSoft is een veldslag simulatiesport waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen om missie(s) te volbrengen. Nieuwsgierig? Vrijdagmiddag 9 juni organiseren we er een NoonWalk!Wat is Airsoft?

Bij Airsoft wordt gebruikgemaakt van replica’s van bestaande wapens. Airsoft wordt met plastic balletjes van 6 mm gespeeld. De balletjes worden afgevuurd via Automatic Electric Guns, die gebruikmaken van een oplaadbare batterij. Dankzij de verschillende disciplines is Airsoft heel aantrekkelijk voor zowel ervaren schutters, beginnelingen en jongeren. 

AirSofteXperience in de Industrielaan beschikt over een indoor hall van 1.500 vierkante meter met oneindig veel hindernissen en de modernste uitrusting. Je kan er terecht voor een uitstapje met vrienden of voor een teambuildingactiviteit.


NoonWalk op vrijdag 9 juni

Op vrijdagmiddag 9 juni zijn we bij AirSofteXperience te gast. Je kunt er dan terecht voor een gezellige, zomerse editie van de vertrouwde formule van de NoonWalk! Frituur Bossuwé zorgt voor een lekkere hap voor de democratische prijs van 5 euro, de vzw BPKN voor een stuk fruit en drankjes en het gastbedrijf voor een dessertje.


Praktisch

AirSofteXperience, Industrielaan 10, Kuurne
Vrijdag 9 juni, van 12.00 tot 13.00 u.
Catering:
-5 euro per persoon voor frietjes met vlees en saus (frituur Bossuwé)
-drankjes en fruit aangeboden door BPKN
-ijsje aangeboden door AirSofteXperience

Inschrijven is niet nodig. Meer info? parkmanager@kortrijk-noord.be


Met de medewerking van

Bossuwé
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.