Gratis infosessie over het glasvezelnetwerk op ons bedrijvenpark

12/6/2017
Gratis infosessie over het glasvezelnetwerk op ons bedrijvenpark Proximus legt op het bedrijvenpark Kortrijk-Noord een glasvezelnetwerk aan. Om u zo goed mogelijk te informeren, organiseert BPKN op woensdag 5 juli samen met Voka West-Vlaanderen een infosessie over het netwerk, de mogelijkheden ervan en de werkzaamheden die met de aanleg gepaard gaan.

 Proximus wil glasvezel binnen het bereik van middelgrote en kleinere bedrijven brengen om continu stabiele hogesnelheidsverbindingen aan te bieden met een hoge bandbreedte. Bedrijven die op glasvezel zitten, zien hun productiviteit stijgen dankzij de toepassingsmogelijkheden van hogesnelheidsverbindingen. Zo kunnen ze werken vanop afstand – zowel thuis als bij klanten, leveranciers … –, data opslaan in de cloud enz. Vandaag is ook bedrijvenpark Kortrijk-Noord aan de beurt. 

Het glasvezelnetwerk kan de lokale economie stimuleren, innovatief ondernemerschap in de hand werken en de concurrentiepositie van lokale bedrijven versterken. Bovendien maakt deze technologie groene connectiviteit mogelijk met een kleiner elektriciteitsverbruik dan andere netwerktechnologieën. Een interessant pluspunt: ook tijdens stroompannes kan het glasvezelnetwerk gebruikt worden.

Met andere woorden: het nieuwe glasvezelnetwerk moet ervoor zorgen dat u en uw medewerkers in de toekomst vlot kunnen blijven werken. U kunt daarom als één van de eerste bedrijven in de regio een aansluitpunt voor het nieuwe netwerk aanvragen. 


In deze straten van bedrijvenpark Kortrijk-Noord wordt het glasvezelnetwerk aangelegd

Brugsesteenweg

Handboogstraat

Heirweg

Industrielaan

Izegemsestraat

Kleine Ringlaan

Kongostraat

Kortrijksestraat

Noordlaan

Pieter Verhaeghestraat

Ringlaan

Sint-Katriensteenweg

Ter Ferrants

Vier Linden

Vijverhoek

Waterlelielaan

WittestraatInfosessie op woensdag 5 juli

De infosessie vindt plaats op woensdagochtend 5 juli, van 8.00 tot 10.00 u. bij Voka West-Vlaanderen (President Kennedylaan 9A in Kortrijk).

08.00-08.30 u.: ontvangst met ontbijt
08.30-09.30 u.: infosessie met Q&A
09.30-10.00 u.: netwerking

Inschrijven kan gratis via deze link.
Geef bij uw inschrijving in het veld "opmerkingen" aan dat u lid bent van BPKN; dan is uw inschrijving gratis (ook als u geen Voka-lid bent). 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.