In de kijker: De openbare weegbrug van Intertex

15/6/2017
In de kijker: De openbare weegbrug van Intertex Intertex ken je wellicht van de opslagplaatsen en magazijnen op het bedrijvenpark. Maar wist je dat op de terreinen van Intertex in de Industrielaan ook een geijkte openbare weegbrug beschikbaar is?
Op de weegbrug van Intertex kan je jouw vrachtwagens of bestelwagens met een inkomende of uitgaande levering wegen. Door je inkomende goederen te wegen, kan je geld besparen! Want als een levering lichter is dan het gefactureerde gewicht, betaal je voor goederen die je niet ontvangen hebt. Je kunt hier trouwens ook terecht als particulier, bijvoorbeeld om je caravan, aanhangwagen of boot te laten wegen.
 
De weegbrug van Intertex is 24/7 beschikbaar en staat garant voor een correcte weging. Ze meet 18 x 3 meter en heeft een capaciteit tot 60 ton. Ze is tevens de goedkoopste in de streek.  De weegbrug werkt automatisch met jetons die je voor slechts 2 euro per stuk kunt aanschaffen. Grote volumes krijgen nog extra korting! Jetons dien je aan te kopen tijdens de kantooruren in de burelen van Intertex gelegen op de industrielaan 24 te Kuurne. (Havennummer D2060 - Inrit via de Pieter Verhaeghestraat)
 
Meer info:
www.intertex.be
info@intertex.be
056/35 47 41
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.