In de kijker: De openbare weegbrug van Intertex

15/6/2017
In de kijker: De openbare weegbrug van Intertex Intertex ken je wellicht van de opslagplaatsen en magazijnen op het bedrijvenpark. Maar wist je dat op de terreinen van Intertex in de Industrielaan ook een geijkte openbare weegbrug beschikbaar is?
Op de weegbrug van Intertex kan je jouw vrachtwagens of bestelwagens met een inkomende of uitgaande levering wegen. Door je inkomende goederen te wegen, kan je geld besparen! Want als een levering lichter is dan het gefactureerde gewicht, betaal je voor goederen die je niet ontvangen hebt. Je kunt hier trouwens ook terecht als particulier, bijvoorbeeld om je caravan, aanhangwagen of boot te laten wegen.
 
De weegbrug van Intertex is 24/7 beschikbaar en staat garant voor een correcte weging. Ze meet 18 x 3 meter en heeft een capaciteit tot 60 ton. Ze is tevens de goedkoopste in de streek.  De weegbrug werkt automatisch met jetons die je voor slechts 2 euro per stuk kunt aanschaffen. Grote volumes krijgen nog extra korting! Jetons dien je aan te kopen tijdens de kantooruren in de burelen van Intertex gelegen op de industrielaan 24 te Kuurne. (Havennummer D2060 - Inrit via de Pieter Verhaeghestraat)
 
Meer info:
www.intertex.be
info@intertex.be
056/35 47 41
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.