Bedrijven Contactdagen: nog enkele plaatsjes vrij op de groepsstand

23/6/2017
Bedrijven Contactdagen: nog enkele plaatsjes vrij op de groepsstand Er zijn maar enkele plaatsen meer vrij op de BPKN-groepsstand op de Bedrijven Contactdagen! We hebben een gemeenschappelijke, centraal gelegen bar en voorzien continu bediening in de wandelgangen. Met de halfopen wanden tussen de standen geniet je mee van de bezoekers van je buren.Er zijn op onze groepsstand een 30-tal standen. Net als op de vorige editie zorgen we voor een centraal gelegen bar en bediening door obers op de standen zelf. Door het halfopen standenconcept kunnen de bedrijven hun eigen karakter weergeven, maar toch mee genieten van de bezoekers bij de buren. 


Rond de bar wordt een grote eilandstand voorzien, waar bedrijven kunnen genieten van het meer hedendaagse standenconcept. Daar wordt gewerkt met totems en volledig open standen. 


Wenst u meer info over een deelname aan de groepsstand? Neem dan zeker contact op met de bedrijvenparkmanager: parkmanager@kortrijk-noord.be
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.