Binnenkort op reis? Vraag gratis afwezigheidstoezicht aan voor uw woning!

26/6/2017
Binnenkort op reis? Vraag gratis afwezigheidstoezicht aan voor uw woning! De zomerperiode staat alweer voor de deur. Voor velen betekent dit ook één of meerdere weken op reis. Het afwezigheidstoezicht en preventie (enkel voor woningen, niet voor bedrijven) kan inbraken voorkomen.

Het afwezigheidstoezicht wordt uitgevoerd door politiezone Vlas en gebeurt op onregelmatige tijdstippen, zowel overdag als 's nachts. Voor wat de rijwoningen en appartementen in het centrum van Kortrijk betreft, nemen de gemeenschapswachten dit toezicht voor hun rekening. 

U kan het afwezigheidstoezicht aanvragen ten laatste één week voor uw vertrek via onze www.pzvlas.be of www.policeonweb.be

Nog een aantal nuttige preventietips:

  • Geef uw woning tijdens uw afwezigheid een bewoonde indruk;
  • Meld uw afwezigheid niet op sociale netwerken of antwoordapparaten;
  • Plaats geen vakantiefoto’s op sites die door iedereen te raadplegen zijn;
  • Wees voorzichtig met het doorgeven van de data waarop u met vakantie gaat;
  • Ook buren, vrienden of familie kunnen een oogje in het zeil houden. 


Goeie vakantie!

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.