Binnenkort op reis? Vraag gratis afwezigheidstoezicht aan voor uw woning!

26/6/2017
Binnenkort op reis? Vraag gratis afwezigheidstoezicht aan voor uw woning! De zomerperiode staat alweer voor de deur. Voor velen betekent dit ook één of meerdere weken op reis. Het afwezigheidstoezicht en preventie (enkel voor woningen, niet voor bedrijven) kan inbraken voorkomen.

Het afwezigheidstoezicht wordt uitgevoerd door politiezone Vlas en gebeurt op onregelmatige tijdstippen, zowel overdag als 's nachts. Voor wat de rijwoningen en appartementen in het centrum van Kortrijk betreft, nemen de gemeenschapswachten dit toezicht voor hun rekening. 

U kan het afwezigheidstoezicht aanvragen ten laatste één week voor uw vertrek via onze www.pzvlas.be of www.policeonweb.be

Nog een aantal nuttige preventietips:

  • Geef uw woning tijdens uw afwezigheid een bewoonde indruk;
  • Meld uw afwezigheid niet op sociale netwerken of antwoordapparaten;
  • Plaats geen vakantiefoto’s op sites die door iedereen te raadplegen zijn;
  • Wees voorzichtig met het doorgeven van de data waarop u met vakantie gaat;
  • Ook buren, vrienden of familie kunnen een oogje in het zeil houden. 


Goeie vakantie!

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.