Binnenkort op reis? Vraag gratis afwezigheidstoezicht aan voor uw woning!

26/6/2017
Binnenkort op reis? Vraag gratis afwezigheidstoezicht aan voor uw woning! De zomerperiode staat alweer voor de deur. Voor velen betekent dit ook één of meerdere weken op reis. Het afwezigheidstoezicht en preventie (enkel voor woningen, niet voor bedrijven) kan inbraken voorkomen.

Het afwezigheidstoezicht wordt uitgevoerd door politiezone Vlas en gebeurt op onregelmatige tijdstippen, zowel overdag als 's nachts. Voor wat de rijwoningen en appartementen in het centrum van Kortrijk betreft, nemen de gemeenschapswachten dit toezicht voor hun rekening. 

U kan het afwezigheidstoezicht aanvragen ten laatste één week voor uw vertrek via onze www.pzvlas.be of www.policeonweb.be

Nog een aantal nuttige preventietips:

  • Geef uw woning tijdens uw afwezigheid een bewoonde indruk;
  • Meld uw afwezigheid niet op sociale netwerken of antwoordapparaten;
  • Plaats geen vakantiefoto’s op sites die door iedereen te raadplegen zijn;
  • Wees voorzichtig met het doorgeven van de data waarop u met vakantie gaat;
  • Ook buren, vrienden of familie kunnen een oogje in het zeil houden. 


Goeie vakantie!

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.