Verhoog de veiligheid door lid te worden van de WhatsApp-groep

26/6/2017
Verhoog de veiligheid door lid te worden van de WhatsApp-groep Op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is tijdens het verlof een regulier toezicht actief door PZ Vlas met een frequente aanwezigheid op het bedrijvenpark door de politie. Verder willen wij in dit kader alle ondernemers nog eens oproepen om zich lid te maken van de WhatsApp-groep ter verhoging van de sociale controle op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

De WhatsApp-groep dient in hoofdzaak om de sociale controle en de algemene veiligheid op en rond het bedrijvenpark te versterken. Zo zijn de betrokken ondernemers van het bedrijvenpark snel op de hoogte van onregelmatigheden, een poging tot inbraak, verdachte omstandigheden op het bedrijvenpark,... 

De politiezone Vlas werkt mee aan het initiatief. Ze benadrukt dat voor dringende politiehulp ter plaatse steeds het oproepnummer 101 dient te worden gecontacteerd. De WhatsApp-groep dient enkel om bijvoorbeeld verdachten sneller te kunnen opsporen en relevante info terzake te kunnen delen, om preventief te kunnen optreden of aandachtsvestigingen te verspreiden.

 
Meer info of inschrijven voor de WhatsApp-groep

Wenst u zich in te schrijven voor deze WhatsApp-groep, zorg dan dat u WhatsApp heeft geactiveerd op uw smartphone en mail volgende gegevens naar de parkmanager - parkmanager@kortrijk-noord.be:

-Uw gsm-nummer 
-Uw naam en familienaam 
-Het bedrijf waarvoor u werkt + uw functie 

 

Indien dringende politiehulp ter plaatse vereist is, moet u het nummer 101  bellen! 

Een minder dringende melding tav de politiezone Vlas kan alsook gemeld worden via de app "DigiLoket Pz vlas” of rechtstreeks via het e-mailadres meldpunt@pzvlas.be. De app is te downloaden via de App Store (ios) of de Play Store (Android) (zoekparameter ‘pz vlas’). 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.