Verhoog de veiligheid door lid te worden van de WhatsApp-groep

26/6/2017
Verhoog de veiligheid door lid te worden van de WhatsApp-groep Op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is tijdens het verlof een regulier toezicht actief door PZ Vlas met een frequente aanwezigheid op het bedrijvenpark door de politie. Verder willen wij in dit kader alle ondernemers nog eens oproepen om zich lid te maken van de WhatsApp-groep ter verhoging van de sociale controle op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

De WhatsApp-groep dient in hoofdzaak om de sociale controle en de algemene veiligheid op en rond het bedrijvenpark te versterken. Zo zijn de betrokken ondernemers van het bedrijvenpark snel op de hoogte van onregelmatigheden, een poging tot inbraak, verdachte omstandigheden op het bedrijvenpark,... 

De politiezone Vlas werkt mee aan het initiatief. Ze benadrukt dat voor dringende politiehulp ter plaatse steeds het oproepnummer 101 dient te worden gecontacteerd. De WhatsApp-groep dient enkel om bijvoorbeeld verdachten sneller te kunnen opsporen en relevante info terzake te kunnen delen, om preventief te kunnen optreden of aandachtsvestigingen te verspreiden.

 
Meer info of inschrijven voor de WhatsApp-groep

Wenst u zich in te schrijven voor deze WhatsApp-groep, zorg dan dat u WhatsApp heeft geactiveerd op uw smartphone en mail volgende gegevens naar de parkmanager - parkmanager@kortrijk-noord.be:

-Uw gsm-nummer 
-Uw naam en familienaam 
-Het bedrijf waarvoor u werkt + uw functie 

 

Indien dringende politiehulp ter plaatse vereist is, moet u het nummer 101  bellen! 

Een minder dringende melding tav de politiezone Vlas kan alsook gemeld worden via de app "DigiLoket Pz vlas” of rechtstreeks via het e-mailadres meldpunt@pzvlas.be. De app is te downloaden via de App Store (ios) of de Play Store (Android) (zoekparameter ‘pz vlas’). 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.