Verhoog de veiligheid door lid te worden van de WhatsApp-groep

26/6/2017
Verhoog de veiligheid door lid te worden van de WhatsApp-groep Op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is tijdens het verlof een regulier toezicht actief door PZ Vlas met een frequente aanwezigheid op het bedrijvenpark door de politie. Verder willen wij in dit kader alle ondernemers nog eens oproepen om zich lid te maken van de WhatsApp-groep ter verhoging van de sociale controle op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

De WhatsApp-groep dient in hoofdzaak om de sociale controle en de algemene veiligheid op en rond het bedrijvenpark te versterken. Zo zijn de betrokken ondernemers van het bedrijvenpark snel op de hoogte van onregelmatigheden, een poging tot inbraak, verdachte omstandigheden op het bedrijvenpark,... 

De politiezone Vlas werkt mee aan het initiatief. Ze benadrukt dat voor dringende politiehulp ter plaatse steeds het oproepnummer 101 dient te worden gecontacteerd. De WhatsApp-groep dient enkel om bijvoorbeeld verdachten sneller te kunnen opsporen en relevante info terzake te kunnen delen, om preventief te kunnen optreden of aandachtsvestigingen te verspreiden.

 
Meer info of inschrijven voor de WhatsApp-groep

Wenst u zich in te schrijven voor deze WhatsApp-groep, zorg dan dat u WhatsApp heeft geactiveerd op uw smartphone en mail volgende gegevens naar de parkmanager - parkmanager@kortrijk-noord.be:

-Uw gsm-nummer 
-Uw naam en familienaam 
-Het bedrijf waarvoor u werkt + uw functie 

 

Indien dringende politiehulp ter plaatse vereist is, moet u het nummer 101  bellen! 

Een minder dringende melding tav de politiezone Vlas kan alsook gemeld worden via de app "DigiLoket Pz vlas” of rechtstreeks via het e-mailadres meldpunt@pzvlas.be. De app is te downloaden via de App Store (ios) of de Play Store (Android) (zoekparameter ‘pz vlas’). 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.