Revor Group investeert 17 miljoen euro in voormalige Pradosite

4/7/2017
Revor Group investeert 17 miljoen euro in voormalige Pradosite Bedden- en boxspringfabrikant Revor Group, nu gevestigd in Meulebeke en Ingelmunster, verhuist volgend jaar naar Kuurne. De groep investeert bijna 17 miljoen euro in de nieuwe site. Het bedrijf krijgt een half miljoen euro aan Vlaamse subsidies om te blijven innoveren.Revor ontwerpt en produceert matrassen, boxsprings en beddenbakken en draagt innovatie hoog in het vaandel. Door in te spelen op de nieuwste trends en technologische ontwikkelingen, is Revor uitgegroeid tot een referentie op het gebied van slaapcomfort. 

De beddingsector kreeg het hard te verduren tijdens de voorbije economische crisis, maar is er intussen terug bovenop gekomen dankzij de opkomst van de e-commerce. Revor wil via een transformatieproject maximaal inzetten op die evolutie, maar dat vraagt grote aanpassingen op het vlak van logistiek, verpakking en organisatie van de stockageruimte. "Onze huidige vestigingen staan ons niet helemaal toe onze toekomstplannen waar te maken", aldus hoofdaandeelhouder Jan Maes op knack.be. "Binnen drie à vier jaar moeten we hier toch zo'n 25% kunnen groeien. Wij willen volop inzetten op de e-commerce en die omwenteling heeft een ontegensprekelijke impact op onze manier van werken. Dit nieuwe project in Kuurne past perfect in die logica."

Het geld gaat naar de renovatie van een bestaande loods, de bouw van een nieuwe productiehal met burelen en showroom, de aankoop van een nieuw ERP-systeem en de aankoop van nieuwe machines en installaties. Er komt ook een opleidingsprogramma voor de medewerkers (ongeveer 15O personeelsleden).

De vestiging moet operationeel zijn tegen de zomer van 2018.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.