Revor Group investeert 17 miljoen euro in voormalige Pradosite

4/7/2017
Revor Group investeert 17 miljoen euro in voormalige Pradosite Bedden- en boxspringfabrikant Revor Group, nu gevestigd in Meulebeke en Ingelmunster, verhuist volgend jaar naar Kuurne. De groep investeert bijna 17 miljoen euro in de nieuwe site. Het bedrijf krijgt een half miljoen euro aan Vlaamse subsidies om te blijven innoveren.Revor ontwerpt en produceert matrassen, boxsprings en beddenbakken en draagt innovatie hoog in het vaandel. Door in te spelen op de nieuwste trends en technologische ontwikkelingen, is Revor uitgegroeid tot een referentie op het gebied van slaapcomfort. 

De beddingsector kreeg het hard te verduren tijdens de voorbije economische crisis, maar is er intussen terug bovenop gekomen dankzij de opkomst van de e-commerce. Revor wil via een transformatieproject maximaal inzetten op die evolutie, maar dat vraagt grote aanpassingen op het vlak van logistiek, verpakking en organisatie van de stockageruimte. "Onze huidige vestigingen staan ons niet helemaal toe onze toekomstplannen waar te maken", aldus hoofdaandeelhouder Jan Maes op knack.be. "Binnen drie à vier jaar moeten we hier toch zo'n 25% kunnen groeien. Wij willen volop inzetten op de e-commerce en die omwenteling heeft een ontegensprekelijke impact op onze manier van werken. Dit nieuwe project in Kuurne past perfect in die logica."

Het geld gaat naar de renovatie van een bestaande loods, de bouw van een nieuwe productiehal met burelen en showroom, de aankoop van een nieuw ERP-systeem en de aankoop van nieuwe machines en installaties. Er komt ook een opleidingsprogramma voor de medewerkers (ongeveer 15O personeelsleden).

De vestiging moet operationeel zijn tegen de zomer van 2018.
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.