Maakt u kans op de Gezond Werken-award?

30/6/2017
Maakt u kans op de Gezond Werken-award? Wist u dat gezonde en fitte werknemers beter presteren, langer inzetbaar zijn en minder verzuimen? Gelooft u ook in de kracht van een kwalitatief gezondheidsbeleid? Wordt er binnen uw bedrijf reeds ingezet op gezondheidsbevorderende projecten? Goed nieuws! Met de ‘Gezond Werken-award’ beloont VIGeZ & Prebes, i.s.m. de Logo’s, ondernemingen die een kwalitatief gezondheidsbeleid voeren en zo hun welzijns- of hr-beleid versterken.

De ‘Gezond Werken-award’ biedt laureaten een platform om hun gezondheidsbeleid kenbaar te maken. De award is een erkenning en validatie van het gevoerde beleid en een manier om je onderneming een positief imago te bezorgen. Bovendien kan de winnaar het logo ‘Winnaar Gezond Werken-award 2017’ gebruiken in de bedrijfscommunicatie en is er een prijs t.w.v. € 1.000 te winnen.

 

Voor wie?

Profit, social profit of overheden uit Vlaanderen.

Er zijn 2 prijzen binnen elke categorie. Er wordt immers onderscheid gemaakt tussen ondernemingen met meer dan 100 en minder dan 100 werknemers. Meer informatie over de voorwaarden en de award zelf vind je terug in het wedstrijdreglement.

 

Hoe kan je deelnemen aan de ‘Gezond Werken-award’?

Je kan je inschrijven door het deelnameformulier in te vullen en te mailen naar gezondwerken@vigez.be. Dit kan tot 30 september 2017.


Goed nieuws! Drie organisaties uit de regio Zuid-West-Vlaanderen kunnen hun gezondheidsbeleid door het Lokaal Gezondheidsoverleg (Logo) Leieland onder de loep laten nemen. Het Logo helpt deze organisaties bij de opmaak van het deelnamedossier. Wens je kans te maken op deze ondersteuning? Stuur dan vóór 15 augustus een mailtje naar diederik@logoleieland.be

 

Prijsuitreiking in Kortrijk op 5 december 

De awards worden op 5 december 2017 uitgereikt op de Prenne in Xpo Kortrijk.

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geďnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.