Fris je verkeerskennis op met de Grote Verkeersquiz

7/7/2017
Fris je verkeerskennis op met de Grote Verkeersquiz De VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) pakt dit najaar voor de achtste keer uit met De Grote Verkeersquiz, een sensibiliserende campagne voor het grote publiek. Sinds drie jaar hoort daar ook een ‘bedrijvenluik’ bij. Daarmee kunnen bedrijven en organisaties hun werknemers op een gemakkelijke en leuke manier sensibiliseren rond verkeersveiligheid.

Meer dan 10% van de arbeidsongevallen zijn verkeersongevallen. Bij de dodelijke arbeidsongevallen is dat zelfs de helft. De verkeersveiligheid van werknemers is dus een bezorgdheid van elke werkgever. Met De Grote Verkeersquiz voor bedrijven kun je je personeelsleden gratis en op een vrijblijvende en leuke manier motiveren om hun verkeerskennis op te frissen. Daarbij valt alleen maar te winnen.

 

Waarom meedoen?

  • kant-en-klaar en volledig gratis;
  • de quiz duurt maar 7-tal minuten;
  • vanaf nu drietalig (NL/FR/EN);
  • kans op topprijzen: 5 workshops uit ons gloednieuwe Safe2Work-aanbod voor bedrijven, 1 workshop met onze virtualreality-brillen, 1 workshop met onze tuimelwagen of 1 workshop met onze VR-simulator rond afleiding, telkens voor het hele bedrijf;
  • sponsor DATS24 schenkt daarnaast ook drie Drive 2.0-toestellen om het rijgedrag van je werknemers op te volgen en te verbeteren;
  • handige opvolgingstool tijdens de quiz en na afloop bedrijfsresultaten en -statistieken in overzichtelijk rapport, leuk voor eindejaarsfeest en jaarverslag.


Schrijf je bedrijf nu in op www.degroteverkeersquiz.be/bedrijven! Inschrijven is gratis, maar wel verplicht. Je kunt ook gratis digitale posters en flyers aanvragen om iedereen tijdens de quiz op de hoogte te brengen.

 

Daarnaast krijg je nog ander digitaal tekst- en beeldmateriaal voor je interne communicatie. Ieder bedrijf speelt met een eigen url. Zo kunnen we je nadien de winnaars en de resultaten van je bedrijf bezorgen. De quiz zelf loopt van 16 oktober tot en met 30 november.

 

Bekijk de folder voor meer informatie. Schrijf je nu in en daag je werknemers uit!

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.