BPKN smeedt banden en samenwerkingen

28/6/2017
BPKN smeedt banden en samenwerkingen De vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord werkt niet alleen aan een gemeenschappelijk doel, maar creŽert ook synergieŽn onder de leden.

Voor 60 jaar Omega Speedmaster (het enige uurwerk dat ooit op de maan is geweest) en omdat het 25 jaar geleden was dat Dirk Frimout in de ruimte was, organiseerde horlogemerk Omega een event waaraan 3 BPKN-bedrijven meewerkten.

Impe Catering verzorgde de catering, Tric leverde laboschorten en veiligheidsbrillen en Roelandt Sign & Print maakte de badges aan.
Heeft u ook een voorbeeld van een samenwerking tussen BPKN-bedrijven?


Stuur een mailtje naar parkmanager@kortrijk-noord.be!

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.