BPKN smeedt banden en samenwerkingen

28/6/2017
BPKN smeedt banden en samenwerkingen De vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord werkt niet alleen aan een gemeenschappelijk doel, maar creëert ook synergieën onder de leden.

Voor 60 jaar Omega Speedmaster (het enige uurwerk dat ooit op de maan is geweest) en omdat het 25 jaar geleden was dat Dirk Frimout in de ruimte was, organiseerde horlogemerk Omega een event waaraan 3 BPKN-bedrijven meewerkten.

Impe Catering verzorgde de catering, Tric leverde laboschorten en veiligheidsbrillen en Roelandt Sign & Print maakte de badges aan.
Heeft u ook een voorbeeld van een samenwerking tussen BPKN-bedrijven?


Stuur een mailtje naar parkmanager@kortrijk-noord.be!

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.