Een probleem? BPKN volgt het voor u op!

10/7/2017
Een probleem? BPKN volgt het voor u op! De afgelopen weken nam BPKN enkele problemen op, zoals de verdwijining van het signalisatiebord op de hoek van de Industrielaan en de Pieter Verhaeghestraat, de vallende takken in de Izegemsestraat en een onaangekondigde stroomuitval op 3 juli.BPKN volgt alle dossiers nauw op.

  • Voor het bord met havennummers dat was verdwenen, namen we contact met de gemeente Kuurne. De mobiliteitsambtenaar liet enkele dagen geleden weten dat er een nieuw bord in bestelling is, dat hopelijk snel geplaatst kan worden

  • Bij hevige wind vallen in de Izegemsestraat blijkbaar regelmatig takken op de rijweg, wat gevaarlijke situaties kan veroorzaken. De bomen  zijn de verantwoordelijkheid van de Stad Kortrijk. Na contact met de stad kwamen we te weten dat de wilgen in de straat niet gesnoeid worden, maar de groendienst doet wel om de drie jaar een check-up van de bomen. Na een melding bij 1777 (https://www.kortrijk.be/formulieren/melding-1777) worden afgewaaide takken opgeruimd. Mocht het probleem blijven aanhouden, zal BPKN de kwestie opnieuw opnemen met de stad.

  • Op maandagochtend 3 juli kregen verschillende bedrijven te maken met een onaangekondigde stroomuitval, met tot gevolg een beperkte indirecte schade maar vooral heel wat verloren arbeidstijd omdat de machines moesten worden heropgestart. BPKN nam contact op met Eandis over de oorzaak. Bij graafwerken was een middenspanningskabel geraakt waardoor. Dat veroorzaakte een spanningsval op het net. Eandis excuseert zich bij de getroffen bedrijven.

Zit u ook met zo'n probleem?

Laat het weten aan de parkmanager op parkmanager@kortrijk-noord.be. Samen met het bestuur zoekt zij naar een oplossing.

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.