Een probleem? BPKN volgt het voor u op!

10/7/2017
Een probleem? BPKN volgt het voor u op! De afgelopen weken nam BPKN enkele problemen op, zoals de verdwijining van het signalisatiebord op de hoek van de Industrielaan en de Pieter Verhaeghestraat, de vallende takken in de Izegemsestraat en een onaangekondigde stroomuitval op 3 juli.BPKN volgt alle dossiers nauw op.

  • Voor het bord met havennummers dat was verdwenen, namen we contact met de gemeente Kuurne. De mobiliteitsambtenaar liet enkele dagen geleden weten dat er een nieuw bord in bestelling is, dat hopelijk snel geplaatst kan worden

  • Bij hevige wind vallen in de Izegemsestraat blijkbaar regelmatig takken op de rijweg, wat gevaarlijke situaties kan veroorzaken. De bomen  zijn de verantwoordelijkheid van de Stad Kortrijk. Na contact met de stad kwamen we te weten dat de wilgen in de straat niet gesnoeid worden, maar de groendienst doet wel om de drie jaar een check-up van de bomen. Na een melding bij 1777 (https://www.kortrijk.be/formulieren/melding-1777) worden afgewaaide takken opgeruimd. Mocht het probleem blijven aanhouden, zal BPKN de kwestie opnieuw opnemen met de stad.

  • Op maandagochtend 3 juli kregen verschillende bedrijven te maken met een onaangekondigde stroomuitval, met tot gevolg een beperkte indirecte schade maar vooral heel wat verloren arbeidstijd omdat de machines moesten worden heropgestart. BPKN nam contact op met Eandis over de oorzaak. Bij graafwerken was een middenspanningskabel geraakt waardoor. Dat veroorzaakte een spanningsval op het net. Eandis excuseert zich bij de getroffen bedrijven.

Zit u ook met zo'n probleem?

Laat het weten aan de parkmanager op parkmanager@kortrijk-noord.be. Samen met het bestuur zoekt zij naar een oplossing.

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.