Een probleem? BPKN volgt het voor u op!

10/7/2017
Een probleem? BPKN volgt het voor u op! De afgelopen weken nam BPKN enkele problemen op, zoals de verdwijining van het signalisatiebord op de hoek van de Industrielaan en de Pieter Verhaeghestraat, de vallende takken in de Izegemsestraat en een onaangekondigde stroomuitval op 3 juli.BPKN volgt alle dossiers nauw op.

  • Voor het bord met havennummers dat was verdwenen, namen we contact met de gemeente Kuurne. De mobiliteitsambtenaar liet enkele dagen geleden weten dat er een nieuw bord in bestelling is, dat hopelijk snel geplaatst kan worden

  • Bij hevige wind vallen in de Izegemsestraat blijkbaar regelmatig takken op de rijweg, wat gevaarlijke situaties kan veroorzaken. De bomen  zijn de verantwoordelijkheid van de Stad Kortrijk. Na contact met de stad kwamen we te weten dat de wilgen in de straat niet gesnoeid worden, maar de groendienst doet wel om de drie jaar een check-up van de bomen. Na een melding bij 1777 (https://www.kortrijk.be/formulieren/melding-1777) worden afgewaaide takken opgeruimd. Mocht het probleem blijven aanhouden, zal BPKN de kwestie opnieuw opnemen met de stad.

  • Op maandagochtend 3 juli kregen verschillende bedrijven te maken met een onaangekondigde stroomuitval, met tot gevolg een beperkte indirecte schade maar vooral heel wat verloren arbeidstijd omdat de machines moesten worden heropgestart. BPKN nam contact op met Eandis over de oorzaak. Bij graafwerken was een middenspanningskabel geraakt waardoor. Dat veroorzaakte een spanningsval op het net. Eandis excuseert zich bij de getroffen bedrijven.

Zit u ook met zo'n probleem?

Laat het weten aan de parkmanager op parkmanager@kortrijk-noord.be. Samen met het bestuur zoekt zij naar een oplossing.

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.