Brief van de voorzitter aan de leden

16/8/2017
Brief van de voorzitter aan de leden Naar aanleiding van het einde van de zomervakantie schreef voorzitter Vincent Impe deze brief naar de leden van BPKN.Beste allen,

Voor velen onder ons loopt de vakantieperiode op zijn einde. Ik hoop dan ook dat deze periode voor jullie allen, naast relaxerend en genietend van familie en vrienden, ook inspirerend was.

Vaak is vakantie ook een periode waarin goede voornemens worden gemaakt en hopelijk vinden jullie de energie om die daadwerkelijk om te zetten in de praktijk. Zo hebben ook de nieuwe bestuursleden van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord goede voornemens gemaakt, weliswaar reeds in februari, bij hun aantreden met de start van het nieuwe bestuursmandaat.

Na het installeren van een steviger bestuursmodel, waarbij bestuurders meer betrokken en actief zijn, en anderzijds een betere ondersteuning en aansturing bieden aan de parkmanager, zijn we volop operationeel bezig. Onze activiteiten zijn meestal waarneembaar in onze communicatie maar zijn ook vaak onzichtbaar, zoals onze vertegenwoordiging in diverse overlegorganen.

Zo is BPKN, in diverse commissies en samen met de parkmanager, bezig met onder meer: 

 

  • het verder organiseren van diverse netwerkevents
  • het coördineren van groepsstand op de Bedrijvencontactdagen 2017 voor de ingeschreven leden
  • het verder opvolgen van diverse kwesties omtrent mobiliteit
  • het opvolgen van een ingediend subsidiedossier omtrent het plaatsen van camera’s in het bedrijvenpark
  • het van nabij opvolgen en informeren omtrent stand van zaken in gevoelige dossiers zoals de eventuele komst van een dansgelegenheid (Izegemsestraat) alsook de eventuele komst van een IKEA-vestiging (Ring Shopping)
  • permanent overleg met bestuurlijke organen zoals Stad Kortrijk, Gemeente Kuurne, Leiedal, AWV, POM W-VL en Agentschap Ondernemen, politie en brandweer, …  alsook met andere bedrijvenparken uit de regio
  • het aansturen inzake veiligheid en gezondheid in en buiten de bedrijven van BPKN
  • en nog veel meer...

Vooraleer af te sluiten wil ik nog een woord van respect richten aan alle leden-ondernemers voor hun dagelijkse inzet in hun bedrijf, voor het scheppen van tewerkstelling en welvaart in onze regio en voor het creëren van meerwaarde door productie, creativiteit en investeringen. Jullie onverdroten inzet is onontbeerlijk en verdient dan ook alle waardering. Bij deze wens ik dan ook iedereen, werkgevers en werknemers, een goede start voor een productief, voorspoedig en veilig najaar 2017. En voor hen die nog met vakantie vertrekken: een fijne vakantie toegewenst en geniet ervan!

Weet dat BPKN er iedere dag staat om te luisteren, te informeren, te adviseren en te binden en verbinden. Dat is onze missie die wij graag, met het ganse bestuur en de parkmanager, ter harte nemen.

Veel succes de komende maanden!

Vincent Impe, voorzitter Bedrijvenpark Kortrijk-Noord
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.