Pop-up van de branding in Ring Shopping

8/9/2017
Pop-up van de branding in Ring Shopping Na het grote succes van het pop-upverwencafé van de branding vorig jaar, volgt nu een tweede editie. Van vrijdag 22 tot en met zaterdag 30 september kan je de branding opnieuw vinden in Ring Shopping. Er wordt in één van de panden op de benedenverdieping een heus verwencafé ingericht.Daar worden de producten uit de bedrijven van de branding geserveerd. Zowel de keuken als de zaal worden bemand door gebruikers uit de voedingsbedrijven. Naast het verwencafé worden ook producten aangeboden uit de andere bedrijven.

Nieuw dit jaar is dat één van de ateliers Papier, Kreakollektief, Houtwerk of Stof&Decoratie het maakproces van een product ter plaatse demonstreert, en Fabriekswerk een workshop geeft waarbij je zelf een magneet kan maken.

Reden genoeg dus om eens langs te gaan!

Op de facebookpagina kan je terecht voor alle laatste nieuwtjes i.v.m. de pop-up. Je vindt er trouwens ook alle info over de deelname van de branding aan Eule Mart, een maandelijkse, originele, overdekte markt waar lokale handelaars hun goederen en diensten voorstellen in het hartje van Heule.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.