Pop-up van de branding in Ring Shopping

8/9/2017
Pop-up van de branding in Ring Shopping Na het grote succes van het pop-upverwencafé van de branding vorig jaar, volgt nu een tweede editie. Van vrijdag 22 tot en met zaterdag 30 september kan je de branding opnieuw vinden in Ring Shopping. Er wordt in één van de panden op de benedenverdieping een heus verwencafé ingericht.Daar worden de producten uit de bedrijven van de branding geserveerd. Zowel de keuken als de zaal worden bemand door gebruikers uit de voedingsbedrijven. Naast het verwencafé worden ook producten aangeboden uit de andere bedrijven.

Nieuw dit jaar is dat één van de ateliers Papier, Kreakollektief, Houtwerk of Stof&Decoratie het maakproces van een product ter plaatse demonstreert, en Fabriekswerk een workshop geeft waarbij je zelf een magneet kan maken.

Reden genoeg dus om eens langs te gaan!

Op de facebookpagina kan je terecht voor alle laatste nieuwtjes i.v.m. de pop-up. Je vindt er trouwens ook alle info over de deelname van de branding aan Eule Mart, een maandelijkse, originele, overdekte markt waar lokale handelaars hun goederen en diensten voorstellen in het hartje van Heule.
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.