Pop-up van de branding in Ring Shopping

8/9/2017
Pop-up van de branding in Ring Shopping Na het grote succes van het pop-upverwencafé van de branding vorig jaar, volgt nu een tweede editie. Van vrijdag 22 tot en met zaterdag 30 september kan je de branding opnieuw vinden in Ring Shopping. Er wordt in één van de panden op de benedenverdieping een heus verwencafé ingericht.Daar worden de producten uit de bedrijven van de branding geserveerd. Zowel de keuken als de zaal worden bemand door gebruikers uit de voedingsbedrijven. Naast het verwencafé worden ook producten aangeboden uit de andere bedrijven.

Nieuw dit jaar is dat één van de ateliers Papier, Kreakollektief, Houtwerk of Stof&Decoratie het maakproces van een product ter plaatse demonstreert, en Fabriekswerk een workshop geeft waarbij je zelf een magneet kan maken.

Reden genoeg dus om eens langs te gaan!

Op de facebookpagina kan je terecht voor alle laatste nieuwtjes i.v.m. de pop-up. Je vindt er trouwens ook alle info over de deelname van de branding aan Eule Mart, een maandelijkse, originele, overdekte markt waar lokale handelaars hun goederen en diensten voorstellen in het hartje van Heule.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.