Aperitiefconcert Club 15 ten voordele van 12-jarige Maithili

6/11/2017
Aperitiefconcert Club 15 ten voordele van 12-jarige Maithili Club15 organiseert op 19 november zijn jaarlijkse aperitiefconcert. De opbrengst wordt voor de derde keer aan de Linum Foundation geschonken. De Linum Foundation kon op die manier al Guillaume, Joeri en Thomas steunen. Dit jaar gaat de opbrengst naar Maithili, een 12-jarig meisje dat aan een ernstige hersenstamtumor lijdt.

Op 11 augustus 2016 werd bij Maithili een hersenstamtumor, DIPG vastgesteld. Dat is een tumor die in ons land jaarlijks slechts bij 2 tot 3 kinderen voorkomt. Wereldwijd heeft men nog geen oplossing voor dit soort tumoren en kan men enkel bestralingen uitvoeren die het leven wat verlengen. De levensverwachting na diagnose van een hersenstamtumor zijn tussen de 3 en 9 maanden.

Ondertussen zijn we al meer dan een jaar na diagnose en het gaat goed met Maithili. Ze laat in Mexico-Monterrey een behandeling uitvoeren die haar een kans op genezing geven. Als je als ouder weet dat dat de enige kans is op je dochter te kunnen redden, moet die kans gegrepen worden. Dankzij steun van alle mensen rondom kunnen ze Maithili die kans geven om haar leven te redden en haar een toekomst te geven. De behandelingskosten zijn hoog: +/- 15. 000 euro/maand. Op terugbetaling van de overheid of steun van kankerfondsen kunnen ze jammer genoeg niet rekenen.


Benefietconcert op 19 november in Kubox

Het benefietconcert t.v.v. Mathili vindt plaats op 19/11/2017 in de Kubox te Kuurne. Het concert wordt opgeluisterd door de Leuvense groep Ingenius. Meer info over Club15 en het aperitiefconcert vindt u op de Facebookpagina www.facebook.com/club15kortrijk.

Meer info: David Christiaens - davidchrist@hotmail.com - 0478/ 44 40 25.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.