Ventilair Group maakt tv-debuut

18/9/2017
Ventilair Group maakt tv-debuut Ventilair Group, fabrikant en distributeur van ventilatieproducten in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk, is 2 weekends te zien op Kanaal Z.

Tijdens de weekends van 23 en 30 september zal in het ondernemersprogramma Alle zaken op een rijtje aandacht geschonken worden aan Ventilair Group. Daarin zal tijdens de interviews met algemeen directeur Yoerich Dewaegenaere worden gefocust op de strikte ventilatie-eisen, de evolutie die de ventilatiemarkt heeft doorgemaakt en energie-efficiënte oplossingen. 

Benieuwd naar het volledige verhaal en een kijkje achter de schermen bij deze ventilatiemarktleider? De reportage zal te zien zijn op Kanaal Z, maar is ook online te bekijken via http://kanaalz.knack.be/ondernemen/.

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.