Ventilair Group maakt tv-debuut

18/9/2017
Ventilair Group maakt tv-debuut Ventilair Group, fabrikant en distributeur van ventilatieproducten in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk, is 2 weekends te zien op Kanaal Z.

Tijdens de weekends van 23 en 30 september zal in het ondernemersprogramma Alle zaken op een rijtje aandacht geschonken worden aan Ventilair Group. Daarin zal tijdens de interviews met algemeen directeur Yoerich Dewaegenaere worden gefocust op de strikte ventilatie-eisen, de evolutie die de ventilatiemarkt heeft doorgemaakt en energie-efficiënte oplossingen. 

Benieuwd naar het volledige verhaal en een kijkje achter de schermen bij deze ventilatiemarktleider? De reportage zal te zien zijn op Kanaal Z, maar is ook online te bekijken via http://kanaalz.knack.be/ondernemen/.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.