Commissie mobiliteit brengt mobiliteitsissues in kaart

19/9/2017
Commissie mobiliteit brengt mobiliteitsissues in kaart De commissie mobiliteit van de vzw BPKN brengt samen met Voka West-Vlaanderen de mobiliteitsissues op bedrijvenpark Kortrijk-Noord in kaart. Heb jij ook suggesties?Samen met Voka West-Vlaanderen maakt de commissie mobiliteit een lijst met de belangrijkste knelpunten, zowel voor vrachtwagens en auto's als voor fietsers. De prioriteiten zullen opgenomen worden met de bevoegde instanties.

Op de foto zie je commissievoorzitter Fred Vanderbeke met Matthieu Marisse van Voka West-Vlaanderen, tijdens een autorit op het bedrijvenpark.

Heb jij zelf ook suggesties? Stuur een mailtje naar parkmanager@kortrijk-noord.be.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.