Commissie mobiliteit brengt mobiliteitsissues in kaart

19/9/2017
Commissie mobiliteit brengt mobiliteitsissues in kaart De commissie mobiliteit van de vzw BPKN brengt samen met Voka West-Vlaanderen de mobiliteitsissues op bedrijvenpark Kortrijk-Noord in kaart. Heb jij ook suggesties?Samen met Voka West-Vlaanderen maakt de commissie mobiliteit een lijst met de belangrijkste knelpunten, zowel voor vrachtwagens en auto's als voor fietsers. De prioriteiten zullen opgenomen worden met de bevoegde instanties.

Op de foto zie je commissievoorzitter Fred Vanderbeke met Matthieu Marisse van Voka West-Vlaanderen, tijdens een autorit op het bedrijvenpark.

Heb jij zelf ook suggesties? Stuur een mailtje naar parkmanager@kortrijk-noord.be.
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.