Nieuw bij Roelandt: raamdecoratie

25/9/2017
Nieuw bij Roelandt: raamdecoratie Belettering en groot formaat prints zijn de speerpunten van Roelandt sign & print. Eén van de toepassingen hierin is raamdecoratie. Je kan vensters bekleven met teksten, logo’s of motieven in gekleurde folie of in zandstraalfolie. En sinds kort verdeelt Roelandt ook zelfklevend transparant textiel, waar je nog doorheen kunt kijken.

Zandstraalfolie wordt vaak toegepast in kantoren of woningen om privacy te garanderen, uit veiligheidsoverweging omdat men niet tegen het glas zou lopen, of puur esthetisch en decoratief. Het voordeel van deze folie is dat hij veel licht doorlaat, maar een nadeel bij sommige toepassingen kan zijn dat je  er niet doorheen kunt kijken. Dus het contact met de andere ruimte of met buiten vermindert sterk.

Hier biedt het nieuwe product “Squid®” de oplossing voor. Squid® is een zelfklevend transparant textiel dat de inkijk sterk belemmert maar het wel mogelijk maakt om er nog doorheen te kijken.  Het is beschikbaar in 5 tinten zodat het past in elk interieur of type architectuur.

Squid® is ook de ideale oplossing voor wie gordijnen wil hangen zonder boren of vijzen. De stof kleeft rechtstreeks op het glas, dus je muren of interieur worden niet beschadigd.


Wil je meer weten over dit product? Wij helpen je graag verder! Contacteer Elke Feys: elke@roelandt.biz of 056/66 71 97.

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.