Nieuw bij Roelandt: raamdecoratie

25/9/2017
Nieuw bij Roelandt: raamdecoratie Belettering en groot formaat prints zijn de speerpunten van Roelandt sign & print. Eén van de toepassingen hierin is raamdecoratie. Je kan vensters bekleven met teksten, logo’s of motieven in gekleurde folie of in zandstraalfolie. En sinds kort verdeelt Roelandt ook zelfklevend transparant textiel, waar je nog doorheen kunt kijken.

Zandstraalfolie wordt vaak toegepast in kantoren of woningen om privacy te garanderen, uit veiligheidsoverweging omdat men niet tegen het glas zou lopen, of puur esthetisch en decoratief. Het voordeel van deze folie is dat hij veel licht doorlaat, maar een nadeel bij sommige toepassingen kan zijn dat je  er niet doorheen kunt kijken. Dus het contact met de andere ruimte of met buiten vermindert sterk.

Hier biedt het nieuwe product “Squid®” de oplossing voor. Squid® is een zelfklevend transparant textiel dat de inkijk sterk belemmert maar het wel mogelijk maakt om er nog doorheen te kijken.  Het is beschikbaar in 5 tinten zodat het past in elk interieur of type architectuur.

Squid® is ook de ideale oplossing voor wie gordijnen wil hangen zonder boren of vijzen. De stof kleeft rechtstreeks op het glas, dus je muren of interieur worden niet beschadigd.


Wil je meer weten over dit product? Wij helpen je graag verder! Contacteer Elke Feys: elke@roelandt.biz of 056/66 71 97.

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geďnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.