Nieuw bij Roelandt: raamdecoratie

25/9/2017
Nieuw bij Roelandt: raamdecoratie Belettering en groot formaat prints zijn de speerpunten van Roelandt sign & print. En van de toepassingen hierin is raamdecoratie. Je kan vensters bekleven met teksten, logos of motieven in gekleurde folie of in zandstraalfolie. En sinds kort verdeelt Roelandt ook zelfklevend transparant textiel, waar je nog doorheen kunt kijken.

Zandstraalfolie wordt vaak toegepast in kantoren of woningen om privacy te garanderen, uit veiligheidsoverweging omdat men niet tegen het glas zou lopen, of puur esthetisch en decoratief. Het voordeel van deze folie is dat hij veel licht doorlaat, maar een nadeel bij sommige toepassingen kan zijn dat je  er niet doorheen kunt kijken. Dus het contact met de andere ruimte of met buiten vermindert sterk.

Hier biedt het nieuwe product “Squid®” de oplossing voor. Squid® is een zelfklevend transparant textiel dat de inkijk sterk belemmert maar het wel mogelijk maakt om er nog doorheen te kijken.  Het is beschikbaar in 5 tinten zodat het past in elk interieur of type architectuur.

Squid® is ook de ideale oplossing voor wie gordijnen wil hangen zonder boren of vijzen. De stof kleeft rechtstreeks op het glas, dus je muren of interieur worden niet beschadigd.


Wil je meer weten over dit product? Wij helpen je graag verder! Contacteer Elke Feys: elke@roelandt.biz of 056/66 71 97.

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.