RAS doet mee aan Voka Open Bedrijvendag

27/9/2017
RAS doet mee aan Voka Open Bedrijvendag Het bedrijf RAS uit de Brugsesteenweg doet komende zondag 1 oktober mee aan Voka Open Bedrijvendag. Bezoekers zullen een zicht krijgen op elektronische beveiliging en waarvoor die is in te zetten.

Bezoekers worden in groepen onderverdeeld en krijgen een geleid bezoek doorheen de firma. Het is de bedoeling dat ze bij elke productlijn wat informatie krijgen. Ze krijgen door dat bezoek een beter beeld over "wat is nu elektronische beveiliging en waarvoor kan je het gebruiken". 

 

De rondleiding zal er als volgt uitzien:

  1. Onthaal. De mensen worden in groepen van max. 10 mensen verdeeld (afhankelijk van de wachttijden)
  2. Eerste sto: het BlueShield concept (beneden in de hal). Waarom BlueShield? Waarom moet er al materiële en emotionele schade zijn vooraleer de aanwezigheid gemeld kan worden? Hoe realiseren we dit? Voor wie kan dit?
  3. Tweede stop: CCTV (Security Compass). CCTV waakt over uw eigendom/domein. Intelligente camera's, nummerplaatherkenning, gezichtsherkenning, thermische camera, …
  4. Derde stop: inbraakpreventie (Security Compass, bij de mistgenerator). Wat is het nut van een mistgenerator en hoe werkt die?
  5. Vierde stop: toegangscontrole via gezichtsherkenning (Security Compass, bij de mistgenerator). Wat is toegangscontrole; je kan ook al toegang geven/weigeren via gezichtsherkenning, demo op de AC7000 naast de mistgenerator.
  6. Vijfde stop: Zoek Geen Uitvlucht (leslokaal naast bar beneden). Daar kan iets gedronken worden terwijl de bezoekers naar een aantal filmpjes kijken over de campagne en over een woningbrand. Nadien volgt een uitleg over die campagne. Na deze uiteenzetting krijgen ze een aandenken van hun bezoek en ook een bonnetje voor een pak friet buiten. Als ze willen, kunnen ze zich bij deze stop ook inschrijven op de website www.zoekgeenuitvlucht.be (al kunnen ze dat uiteraard ook thuis doen). Ze kunnen bij deze registratie begeleid worden door een aantal assistenten.
  7. Zesde stop: brandpreventie (parking buiten): infosessie door de vzw Oscare (nazorg -en onderzoekscentrum voor brandwonden en littekens). 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.