RAS doet mee aan Voka Open Bedrijvendag

27/9/2017
RAS doet mee aan Voka Open Bedrijvendag Het bedrijf RAS uit de Brugsesteenweg doet komende zondag 1 oktober mee aan Voka Open Bedrijvendag. Bezoekers zullen een zicht krijgen op elektronische beveiliging en waarvoor die is in te zetten.

Bezoekers worden in groepen onderverdeeld en krijgen een geleid bezoek doorheen de firma. Het is de bedoeling dat ze bij elke productlijn wat informatie krijgen. Ze krijgen door dat bezoek een beter beeld over "wat is nu elektronische beveiliging en waarvoor kan je het gebruiken". 

 

De rondleiding zal er als volgt uitzien:

  1. Onthaal. De mensen worden in groepen van max. 10 mensen verdeeld (afhankelijk van de wachttijden)
  2. Eerste sto: het BlueShield concept (beneden in de hal). Waarom BlueShield? Waarom moet er al materiële en emotionele schade zijn vooraleer de aanwezigheid gemeld kan worden? Hoe realiseren we dit? Voor wie kan dit?
  3. Tweede stop: CCTV (Security Compass). CCTV waakt over uw eigendom/domein. Intelligente camera's, nummerplaatherkenning, gezichtsherkenning, thermische camera, …
  4. Derde stop: inbraakpreventie (Security Compass, bij de mistgenerator). Wat is het nut van een mistgenerator en hoe werkt die?
  5. Vierde stop: toegangscontrole via gezichtsherkenning (Security Compass, bij de mistgenerator). Wat is toegangscontrole; je kan ook al toegang geven/weigeren via gezichtsherkenning, demo op de AC7000 naast de mistgenerator.
  6. Vijfde stop: Zoek Geen Uitvlucht (leslokaal naast bar beneden). Daar kan iets gedronken worden terwijl de bezoekers naar een aantal filmpjes kijken over de campagne en over een woningbrand. Nadien volgt een uitleg over die campagne. Na deze uiteenzetting krijgen ze een aandenken van hun bezoek en ook een bonnetje voor een pak friet buiten. Als ze willen, kunnen ze zich bij deze stop ook inschrijven op de website www.zoekgeenuitvlucht.be (al kunnen ze dat uiteraard ook thuis doen). Ze kunnen bij deze registratie begeleid worden door een aantal assistenten.
  7. Zesde stop: brandpreventie (parking buiten): infosessie door de vzw Oscare (nazorg -en onderzoekscentrum voor brandwonden en littekens). 
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.