KuKafee op 26 oktober bij Vleesgroothandel Christophe Demuynck

10/10/2017
KuKafee op 26 oktober bij Vleesgroothandel Christophe Demuynck De volgende editie van het KuKafee vindt plaats op donderdagavond 26 oktober bij vleesverwerkend bedrijf Christophe Demuynck in de Noordlaan. KuKafee, kort voor Kuurne Netwerk Kafee, wil een ontmoetingsplaats zijn voor mensen die professioneel actief zijn binnen groot-Kuurne in diverse niches. KuKafee is een initiatief van de Kuurnse Handelscommissie.

Op het zesmaandelijkse Kukafee wordt er in een informele sfeer ten huize van een Kuurns bedrijf van gedachten gewisseld! Zo kom je in een bedrijf waar je anders nooit op eigen initiatief zal gaan. Je maakt kennis met collega-ondernemers, vaak mensen die zaken realiseren waarvan je misschien niet wist dat het in Kuurne wordt gemaakt of verkocht. 

Meer info of inschrijven? Surf naar de site van KuKafee!

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.