KuKafee op 26 oktober bij Vleesgroothandel Christophe Demuynck

10/10/2017
KuKafee op 26 oktober bij Vleesgroothandel Christophe Demuynck De volgende editie van het KuKafee vindt plaats op donderdagavond 26 oktober bij vleesverwerkend bedrijf Christophe Demuynck in de Noordlaan. KuKafee, kort voor Kuurne Netwerk Kafee, wil een ontmoetingsplaats zijn voor mensen die professioneel actief zijn binnen groot-Kuurne in diverse niches. KuKafee is een initiatief van de Kuurnse Handelscommissie.

Op het zesmaandelijkse Kukafee wordt er in een informele sfeer ten huize van een Kuurns bedrijf van gedachten gewisseld! Zo kom je in een bedrijf waar je anders nooit op eigen initiatief zal gaan. Je maakt kennis met collega-ondernemers, vaak mensen die zaken realiseren waarvan je misschien niet wist dat het in Kuurne wordt gemaakt of verkocht. 

Meer info of inschrijven? Surf naar de site van KuKafee!

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.