Vanaf 6 november: werken Sint-Katrienplein/Pieter Verhaeghestraat

6/10/2017
Vanaf 6 november: werken Sint-Katrienplein/Pieter Verhaeghestraat Van 8 november tot en met 22 december zijn er wegeniswerken en worden de nutsleidingen opnieuw aangelegd op het Sint-Katrienplein en in de Pieter Verhaeghestraaat.

Fase 1: St-Katrienplein – P. Verhaeghestraat  met uitzondering van kruispunt St-Katrienplein/St-Katharinastraat (KOR)/Heulsestraat(LEN) & kruispunt P. Verhaeghestraat/Izegemsestraat(KOR)

Vermoedelijke duur : 5 weken

Fase 2: kruispunt St-Katrienplein/St-Katharinastraat (KOR)/Heulsestraat(LEN) & kruispunt P. Verhaeghestraat/Izegemsestraat(KOR)

Vermoedelijke duur : 2 weken – vermoedelijke startdatum: na fase 1, half december

In beide fasen: GEEN doorgaand verkeer mogelijk in Sente op de as Heulsestraat(LEN)/St-Katrienplein – Izegemsestraat (KOR) – P. Verhaeghestraat

==> Omleiding via N36/N50/R8

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.