Warmste Week: de branding is één van de goede doelen

9/10/2017
Warmste Week: de branding is één van de goede doelen ‘Iedereen kent ongetwijfeld de actie Music for Life / Warmste Week van Studio Brussel. Ook dit jaar is ‘de branding’ weer één van de goede doelen.

De Warmste Week zelf gaat door in domein Puyenbroeck van 18 tot 24 december 2017, maar wacht niet tot dan om een actie op te zetten! Als individu, vereniging of bedrijf kan je reeds nu al nadenken wat je wil doen, je actie registreren via www.warmsteweek.be en die laten plaatsvinden. 


Bij deze een ‘warme’ oproep aan onze buren van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord: heb je een leuk idee, vooral doen én laat het ons weten! Vorig jaar koos de firma GBL uit Heule ons als goed doel met hun verkoop van kerstkaarten, en bracht dat meer dan € 2.000 op…

Alle info vind je op www.warmsteweek.be.  

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.