Haal meer uit jouw zaak dankzij sociale media

10/10/2017
Haal meer uit jouw zaak dankzij sociale media In het kader van de Digitale Week organiseert de Gemeente Kuurne een sessie over sociale media voor bedrijven. Heel wat ondernemers laten de mogelijkheden van nieuwe media zoals Facebook en Twitter onbenut. Nochtans maken ze vandaag essentieel onderdeel uit van een succesvolle verkoop. Kristof D'Haenens van I Like Media maakt je wegwijs in de digitale marketingwereld. Wil jij ook een stapje in de digitale wereld zetten? De Digitale Week helpt je op weg! Voor het 8ste jaar op rij zullen er in Kuurne tal van digitale activiteiten, workshops en sessies doorgaan! 

De sessie "Haal meer uit jouw zaak dankzij sociale media" vindt plaats op maandag 30 oktober, van 19u30 tot 21u30 in de raadzaal van het Gemeentehuis. De opleiding is gratis dankzij het Braderiecomité.

Om deel te nemen aan deze gratis activiteit, moet je wel vooraf inschrijven: https://www.kuurne.be/digitaleweek
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.